reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
corin - to nic, my mamy takie wielkie sliniaki a pod nie daje jeszcze pieluche zeby rece ochronic i jedziemy :Dja sie zastanawiam nad foliowymi sliniakami ale nie wiem czy to takie fajne.. ??

asica - sezon zupkowy rozpoczety ;-)

moja maruda miala isc spac, mowie mu "mateuszek idzie spac" a ten w taki smiech wpadl, zaczal piszczec, zanosic sie ze smiechu.. no to mowie mu"bardzo smieszne mysza, masz isc spac" a ten dalej
hehehe az zadzwonilam do meza zeby posluchal tych smiechow, bo tak sie dlugo smial :D mam nadzieje ze zaraz pojdzie lulu bo ostatnio tak sie lubi "wysmiac" przed spaniem..

ja nie wiem co z moim dzieckiem sie stalo....gotuje mu te pie...one zupy a on nawet połowy nie zje:angry: juz mroze po 120ml a to i tak za duzo!

beja - a probowalas czy smaczne ( przepraszam ze smiem watpic :p )?? moze jakiegos warzywa nie lubi ??
asica - a moze takie kredki do malowania w wodzie podczas kapieli ???

dziób_dziób ale ten twój maluszek już pięknie siedzi...
Corin no ja też o takim fartuszku z rękawami myślałam... ja już nie wiem.... chyba powinnam małą rozbierać i kąpać po jedzeniu;) tylko żeby chociaż ładnie jadła...

reklama
moj tez tak pieknie jadl na poczatku ale teraz jak odkryl ze tu sie ciapcia tam mozna wlozyc raczke a tu mama robi dziwne miny jak widzi to co ja robie to jest zabawnie, ale ejszcze zadnego ubranka nie ubrudzilismy;-)

marzenko -oby twojej coreczce sie nie odwidzialo ;-)

Do góry