reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Beja MAks siedzi już od jakiegoś tygodnia... a sztuke doskonali bardzo prędko :) na początku łatwiej bylo mu złapac rownowagę bez pampersa. Teraz wywraca sie tylko jak za bardzo chce złapac cos przed soba lub chce się pobujac i za mocno bujnie do tyłu :D co do jazdy samochodem przodem to nie chodzi o to żeby dziecko stabulnie siedziało fotelik.info :: Od kiedy fotelik przodem do kierunku ruchu? -

dziob dziób.. TYmuś też już siedzi i podnosi sie z boku.. co do marchwi, to my nie dajemy, bo działała zapierająco, pediatra zalecił dynię, która ma podobne właściwości a normalizuje stolce.. wiec u nas na tapecie najczęściej dania z dyni.. dałam odrobinkę marchwi, do dyni i ziemniaka..no i niby zjadł, ale kupy przez 2 dni nie było..
fotelik my mamy tyłem do kierunku jazdy..ale powoli, też musimy sie rozejrzeć, bo mały już 8,5kg waży a fotelik do 9kg! Podobno jeszcze Recaro jest dobry obok maxi-cosi..

dziewczyny my mamy maxi cosi pebble jest do 13kg, narazie sie miesci wiec nie zmieniamy. i potem zastanawiam sie nad tym Mobi toddler car seat - Maxi-Cosi

dziob jak dobrze przeczytalam ze w szwecji do 4 lat dzieci musza jezdzic tylem do kierunku jazdy. to ten jest do 5 lat i chyba tylem do kierunku jazdy

mateuszkowa no to smakowalo synkowi. moj dzisiaj zrobil awanture o dynie z cukinia a zjadl 100ml i potem doprawil butla okolo 170ml. gdzie mu sie zmiescilo to ja nie wiem

Ostatnia edycja:
silwia - ten fotelik to bardzo podobny do tego co ja pisalam ( maxi cosi pearl ) z tym ze ten do 25kg - wiec chyba lepiej ???? my tez mamy poki co fotelik do 13 kg( m c cabrio ), ale przeciez jak na dlugosc sie nie zmiesci to trzeba bedzie wczesniej zmienic.. ;/ moj maly to taki zarlok na wszystko inne niz samo mleko!! a twoj synek to ladnie zmiescil pokazna porcje!! :) moj ma taki wiekszy apetyt jak kupke wczesniej zrobi:-D

ps-a cukinie z dynia sama robilas?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witajcie

Dopiero usiadłam. Rano rehabilitacja, później spacer (zdążyliśmy jeszcze przed wiatrem bo teraz znowu piździ jak diabli). Przez resztę dnia wykorzystuję fakt, że mąż w domu siedzi i zajmuje się małym i nadrabiam zaległości w różnych pracach. Święta tuż tuż.

Teska mnie też garściami włosy wypadały ale na szczęście ostatnio się opamiętały i nie jest tragicznie.

Marzena szczęście, że trafiło na porządnego człowieka który zajął się pieskiem. Ja również jako "psia mama" dobrze Twój strach rozumiem

Beja tulę :** Wasz Aniołek opiekuje się teraz Wami z góry i pilnuje żeby wszystko było dobrze. Macie takiego Aniołka Stróża

Corin brawa dla Ewci. Zaczął się etap "kulawy" ;-):-D

Dodi 1000 lat dla Królewny!!!

Alex oby jednak Aleksikowi tak zostało ze spaniem :tak:

Mój Maluszek dzisiaj równie chętnie wypił mleczko z butli. Chyba załapał już na dobre. W związku z tym jutro mam niecny plan zostawienia tatusia z butlą i wyjazdu na zakupy :tak:

Do góry