reklama
Marzena197235
Fanka BB :)
Dodi kocham go jak nie wiem co płakałam wczoraj jak głupia , ja to taka psia mama od dziecka jestem a jak sie dowiedziałam ze go atu potraciło to az mi sie cos zaczeło robic z nerwów , holewcia zawsze cos sie musi przytrafic
M
Mateuszkowa
Gość
teska - no tak! i jutro tez ide do lekarza zwazyc i zmierzyc malgo i takie tam wczoraj powiedzialam mezowi ze chce kolejne dziecko tylko niech ktos za mnie urodzi bo teraz wiem jak postepowac z takim malym..mam wrazenie ze moglam dac wiecej mateuszowi...
beja - nie wiem bo jak ja karmilam - na samym poczatku to jadlam wszystko procz grochu itp. a malemu nic nie bylo.. nawet kurczaki z kfc jadlam, czekolade i inne jogurty .. a maly nic.. moj mial tez chropowate ale lekarka stwierdzila ze to napewno nie alergia.. ze tak ma.. ale postatnio posmarowalam go kremem oilatum soft i zeszlo !!!!
beja - nie wiem bo jak ja karmilam - na samym poczatku to jadlam wszystko procz grochu itp. a malemu nic nie bylo.. nawet kurczaki z kfc jadlam, czekolade i inne jogurty .. a maly nic.. moj mial tez chropowate ale lekarka stwierdzila ze to napewno nie alergia.. ze tak ma.. ale postatnio posmarowalam go kremem oilatum soft i zeszlo !!!!
dodi_misia
Fanka BB :)
teśka, dziękujemy!
Beja, ja tez nie pomogę, bo jem wszyściutko, nawet fasolówkę heh
marzena, bedzie dobrze. co nas nie zabije to nas wzmocni!!
Beja, ja tez nie pomogę, bo jem wszyściutko, nawet fasolówkę heh
marzena, bedzie dobrze. co nas nie zabije to nas wzmocni!!
reklama
MADZIA
mama majuni i groszka
witam
beja poczytaj o miodzie Miód jest niebezpieczny dla niemowląt - Lepiej poczekać, aż dziecko podrośnie / Zdrowie / Pierwsza bryka (niemowlę 4-12 miesięcy) / dzieci, ciąża, poród, pielęgnacja i wychowanie - portal dla rodziców z mlekiem mamy na bank przedostaje się również do organizmu dziecka
u nas też śliniak to hit
beja poczytaj o miodzie Miód jest niebezpieczny dla niemowląt - Lepiej poczekać, aż dziecko podrośnie / Zdrowie / Pierwsza bryka (niemowlę 4-12 miesięcy) / dzieci, ciąża, poród, pielęgnacja i wychowanie - portal dla rodziców z mlekiem mamy na bank przedostaje się również do organizmu dziecka
u nas też śliniak to hit