reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Dziewczyny mój szkrab ma jeden taki chropowaty policzek. Możliwe ze to po miodzie? Ostatnio sobie pozwalam na kanapki z miodzikiem:tak:

reklama
teska - no tak! i jutro tez ide do lekarza zwazyc i zmierzyc malgo i takie tam :) wczoraj powiedzialam mezowi ze chce kolejne dziecko tylko niech ktos za mnie urodzi:errr: bo teraz wiem jak postepowac z takim malym..mam wrazenie ze moglam dac wiecej mateuszowi... :baffled:
beja - nie wiem bo jak ja karmilam - na samym poczatku to jadlam wszystko procz grochu itp. a malemu nic nie bylo.. nawet kurczaki z kfc jadlam, czekolade i inne jogurty .. a maly nic.. moj mial tez chropowate ale lekarka stwierdzila ze to napewno nie alergia.. ze tak ma.. ale postatnio posmarowalam go kremem oilatum soft i zeszlo !!!!

sestina to jakiś z pasieki nie ze sklepu. Mąż przywiózł i podobno najlepszy dla dzieci:-D nie ma etykiety.

A ja dzis na sniadanie jeszcze zjadłam:sorry2:

Ostatnia edycja:
Dokładnie nie wiem jaki to jest bo nie ma etykiety.

Właśnie dostałam poradnik z Bebilonu, próbkę mm i śliniak;-) Wojtkowi się ten śliniak najbardziej podoba bo jest w szeleszczącym woreczku i właśnie go miętosi:-D

reklama
Do góry