Teska pociesze cie z tymi włosami ze to nie tylko u ciebie sie tak dzieje , mi tez garsciami wychodza włosy , ale ja to wiem z doswiadczenia ze tak sie dzieje po porodzie za jakis czas i leca sobie jak chca
Konwalianka , Asica, Mateuszkowa ,Madzia witajcie z rana
Moja królewna dzisiaj spała az do 8 normalnie rekord bo zawsze o 6 pobudka , i zjadła az 180 mleka to tez jak na nia rekord bo 120 było czasem za duzo , teraz bawi sie zabawkami a ja mam chwile na kawke i na bb
Wczoraj wieczorem miałam akcje
Pitnoł mi z domu mój psiak , nie miałam jak go poleciec poszukac bo sama byłam w domu , jak wróciła córka poszła go szukac , przyszła zapłakana , bo dowiedziała sie ze chyba juz mamy po psie , ze najprowdopodobnie trzasneło go auto , przyszedł Misiek to poleciałam mniej wiecej w to miejsce co niby był pisk psa i lipa nic nie było widac , pomyslałam sobie ze moze ktos go potracił i zawiózł do azylu , wyszukałam w internecie adres i nr telefonu , zadzwoniłam i okazało sie najprawdopodobnie tam jest mój psiak , no to w taksówke i wio do schroniska , no był bidok w klatce zamkniety , opatrzony , Kobieta która go potraciła zabrała go do weterynarza a potem zawiezli go do azylu , na szczescie nic powaznego sie nie stało , troche kuleje ale nie jest połamany ani obrazen wewnetrznych nie ma , jest tylko w wielkim szoku , tak ze ok 12 w nocy zladowałam z pieskiem w domu , a co sie napłakałam zanim tam dojechałam ło matko , tak jak by sie cos członkowi rodziny stało , bo on to jak członek rodziny