reklama
danuska
Fanka BB :)
Witam mamuśki po dłuższej nieobecności, ciągle mamy coś do załatwienia, gdzieś jeździmy i mało nas w domku. Po za tym jakoś ostatnio nie mam weny na pisanie, zresztą jak patrzę na ostatnie kilka może naście stron to królują "nowe" mamusie. :-) Widziałam, że jedna ma dzidzie też z 21 lipca, ale zapomniałam która W każdym razie wszytskie witam
U nas wszystko w porządku mała rośnie i jest generalnie bardzo grzeczna. Nocki u nas bez zmian czyli z wieloma pobudkami, choć już rzadziej je, a budzi się żeby ją obrócić na drugi boczek, dać smoczka albo zwyczajnie przytulić.
Psotka, ja jestem z Gdańska zapomniałaś o mnie <nonono> Jak będziesz w trójmieście to się umówimy A i może Dodi uda się dojechać? ;-):-)
U nas wszystko w porządku mała rośnie i jest generalnie bardzo grzeczna. Nocki u nas bez zmian czyli z wieloma pobudkami, choć już rzadziej je, a budzi się żeby ją obrócić na drugi boczek, dać smoczka albo zwyczajnie przytulić.
Psotka, ja jestem z Gdańska zapomniałaś o mnie <nonono> Jak będziesz w trójmieście to się umówimy A i może Dodi uda się dojechać? ;-):-)
maqnio
Mamusia Różyczki
hej Mamuśki!!!
WSZYSTKIEGO NAJ Z OKAZJI MIKOŁAJEK!!! Mam nadzieje, ze maluszki był mega grzeczne i czeka na nie cała masa prezentów!!!!
my dzis świętujemy 5-cio miesięcznice
psociu 100 lat dla Dawidusia!!!!!
koniecznie musze Was dzis wieczorkiem doczytac, bo kompletnie nei wiem co u Was. buuuzziii na miły dzień
WSZYSTKIEGO NAJ Z OKAZJI MIKOŁAJEK!!! Mam nadzieje, ze maluszki był mega grzeczne i czeka na nie cała masa prezentów!!!!
my dzis świętujemy 5-cio miesięcznice
psociu 100 lat dla Dawidusia!!!!!
koniecznie musze Was dzis wieczorkiem doczytac, bo kompletnie nei wiem co u Was. buuuzziii na miły dzień
dodi_misia
danuska, jeszcze nie wiem zależy kiedy! :-)
maqnio, buzi dla Rózi!
Wisnia, ale piękna Mikołajkowa!
mailuj, ja tez bym tak chciała sobie raz pospać, no w sumie nie raz a zawsze!!
maqnio, buzi dla Rózi!
Wisnia, ale piękna Mikołajkowa!
mailuj, ja tez bym tak chciała sobie raz pospać, no w sumie nie raz a zawsze!!
asica.g
szczęśliwa mamcia :)
danuska - hej, hej, już się zastanawiałam gdzie się podziewasz
dodi_misia
Aha, małz przyjechał..mała niby sie do niego śmieje, ale nie za bardzo chce żeby ją nosił albo się z nią bawił...boszzzz żeby dziecko swojego taty nie poznawało to już przesada...
Wczoraj tez zrobiłam małej butlę na wieczór.. wypiła 90ml i poszła spać
Wczoraj tez zrobiłam małej butlę na wieczór.. wypiła 90ml i poszła spać
Ostatnia edycja:
Hejka!My dzis pobudka dosc wczesnie bo o 8,nia zawsze malutka bedzie spala do 10:-)Pije juz kawke i poczytalam co naskrobalyscie ciekawego.Jak mikolaj?przyznac sie do prezentowmalutka dostala myszke miki Buy Mickey Mouse Clubhouse Baby Minnie Mouse Talking Plush at Argos.co.uk - Your Online Shop for Baby activity toys. a mamusia hmmm choc ostatnio za grzeczna nie byla podobno dostala takie oto cudo Frytkownica AirFryer PHILIPS HD 9220/40 - Ceneo.pl, frytkownica do ktorej nie potrzeba oleju...ciekawa jestem czy to faktycznie az takie cudoPijemy kawke,mala sie bawi na macie ale zaraz trzeba sie wziasc za porzadki:/
Danuska moja mala z 21 lipca:-)
Danuska moja mala z 21 lipca:-)
reklama
M
Mateuszkowa
Gość
asica - ja dzis jade po paczke dla malego i siebie
mailuj - moj spi tak samo wiec wiem o co ci chodzi! by to nie minelo zbyt szybko
wisienka - sliczna mikolajowa!!
danuska - witaj
maqnio , pikus- dziendoberek ;-)
mailuj - moj spi tak samo wiec wiem o co ci chodzi! by to nie minelo zbyt szybko
wisienka - sliczna mikolajowa!!
danuska - witaj
maqnio , pikus- dziendoberek ;-)