reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Ja na meningokoki też nie szczepiłam, jak pytałam lekarki, to polecala własnie najbardziej, zeby na pneumokoki zaszczepić, bo to najczęsciej wywołuje groźne choroby u dzieci..

asica, no właśnie po co sobie odbierać małe przyjemności..

Czas na śniadanko..

ememte, a co tam brzuch! ja tam bym sie nie przejmowała...zobaczysz ile babek będzie na zajęciach z dziećmi z takim brzuszkiej albo i większym:):)

reklama
beja - ja sie wlasnie zastanawiam czy zaszczepic na meningokoki, o ile nie jest za pozno, a rota odradzila nam pediatra skoro maly nie pojdzie do zlobka po 6mc ze nie ma sensu, miejmy nadzieje!!!!

ememte - witaj :) ale i tak sie zmobilizowalas na base!! mi jest jakos wstyd sie pokazac z takim dupskiem moim ;/ .. musialabym ubrac taka pianke jak na deske do plywania ;/

mateuszkowa - NIE GRZESZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! gdzie ty niby to dupsko masz????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D:-D:szok::szok::szok:
kur..ka znów but zdjęty!!!!!!!!

mateuszkowa na meningokoki szczepiłam jak miał 3 lata bo była u nas mala epidemia....mala dziewczynka zmarla na sepse wywołana własnie meningokokami:-( ja tez jestem zaszczepiona.

emente basen super sprawa, acha a tesciowe sa rózne wiec sie nie zdziw;-)

mateuszkowa ale z Ciebie kokietka z reszta jak ze wszystkich babeczek;);)

Ostatnia edycja:
Mateuszkowa to zajęcia dla dzieci więc z chęcią z małym pójdę, sama planuję chodzić od stycznia. Basen mam prawie pod blokiem więc głupio z nie skorzystać :)
Dodi może masz rację .... no jak nie znajdę nic ciekawego to pójdę w dwuczęściowym

Co do szczepień to my szczepiliśmy na rota a w styczniu będziemy drugi raz szczepić na pneumokoki bo nie szczepiliśmy od razu na te 2 rzeczy.

reklama
Krzyś znowu spał od 19.40 do 8.40 chyba się przyzwyczaję huuuuuuuuuuurrrrrrrrrra ;-) Teraz się kula od prawej do lewej na kanapie. Czekam aż mam przywiezie mi łóżeczko turystyczne to przynajmniej na chwilę będzie spokój z pilnowaniem. Teraz zjada chusteczki do dupki, bo wszystkie zabawki razem wzięte nie są takie fajne;-) Idę zrobić kawke i sobie poczytam co u Was.

Do góry