reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

A poza tym jak się idzie do sklepu to zawsze się kupi dużo więcej bo cos wpadnie w oko.

W moim szpitalu chcieli mi Krzysia na siłe dokarmiać, ja sie nie zgadzałam i ciągle trzymałam go przy pustej trochę piersi. A póżniej jak już spadek wagi był za duży to do butelki z mlekiem położna, zajmująca się laktacją, włożyła sondę pokarmową, a drugi jej koniec do sutka. i mały ssac sutek dostawał mleko:-) I tak sie bujaliśmy przez tydzień- w domu robiliśmy to samo. I Krzyś nadal na piersi. Dużo zawdzięczam tej babeczce. Bo nastawianienie lekarek było dokarmiać!

Ostatnia edycja:
reklama
asica - wspolczuje kochana, ja mialabym podobnie, stres nerwy wiecej obowiazkow, o tym ze jestem wciazy pamuetaliby pewnie przez tydzien ;/ wiec poszlam na l4 od 13 tygodnia..i to byla swietna decyzja!!!

mailuj, ja czytałam gdzieś o tej sondzie. fajna rzecz.. ja też walczyłam o pokarm, mała dostala 3 razy butelkę w szpitalu.. siedziała przy pustawym cycku, ale spadła 460g wiec kazali przyjsc przynajmniej 3 razy po butlę:) w domku dokarmiałam gdzies raz dziennie:)potem wcale...no i tak do teraz było:)

my juz po kaszce :) cos mi sie zdaje ze jablkowa pojdzie w odstawke na rzecz malinowej:-D dzis jedlismy wlasnie jablkowa i bylo srednio chetnie ;-) ale nie poddam sie :-D
co do obiadku to ja mam barszczyk czerwony mniam! :)

Mateuszkowa, a masz jebłkowa mleczną czy samą ryżową? bo ja mam ryżową i robiłam tak: robiłam troszke z wodą i dodawałam do tego deserek jakiś np jablko z brzoskwinią:) zajdała!

reklama
dodi mam sama ryzowa i narazie dosypuje do mleczka, za pare dni zrobie mu taka gestsza zby zjadl lyzeczka - ale sprobuje z mleczna bananowa :)

a do ryzowej nie trzeba dodac mleczka??? jak mozna z sama woda to super!

Do góry