reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

A poza tym jak się idzie do sklepu to zawsze się kupi dużo więcej bo cos wpadnie w oko.

W moim szpitalu chcieli mi Krzysia na siłe dokarmiać, ja sie nie zgadzałam i ciągle trzymałam go przy pustej trochę piersi. A póżniej jak już spadek wagi był za duży to do butelki z mlekiem położna, zajmująca się laktacją, włożyła sondę pokarmową, a drugi jej koniec do sutka. i mały ssac sutek dostawał mleko:-) I tak sie bujaliśmy przez tydzień- w domu robiliśmy to samo. I Krzyś nadal na piersi. Dużo zawdzięczam tej babeczce. Bo nastawianienie lekarek było dokarmiać!

Ostatnia edycja:
reklama
asica - wspolczuje kochana, ja mialabym podobnie, stres nerwy wiecej obowiazkow, o tym ze jestem wciazy pamuetaliby pewnie przez tydzien ;/ wiec poszlam na l4 od 13 tygodnia..i to byla swietna decyzja!!!

mailuj, ja czytałam gdzieś o tej sondzie. fajna rzecz.. ja też walczyłam o pokarm, mała dostala 3 razy butelkę w szpitalu.. siedziała przy pustawym cycku, ale spadła 460g wiec kazali przyjsc przynajmniej 3 razy po butlę:) w domku dokarmiałam gdzies raz dziennie:)potem wcale...no i tak do teraz było:)

my juz po kaszce :) cos mi sie zdaje ze jablkowa pojdzie w odstawke na rzecz malinowej:-D dzis jedlismy wlasnie jablkowa i bylo srednio chetnie ;-) ale nie poddam sie :-D
co do obiadku to ja mam barszczyk czerwony mniam! :)

Mateuszkowa, a masz jebłkowa mleczną czy samą ryżową? bo ja mam ryżową i robiłam tak: robiłam troszke z wodą i dodawałam do tego deserek jakiś np jablko z brzoskwinią:) zajdała!

reklama
dodi mam sama ryzowa i narazie dosypuje do mleczka, za pare dni zrobie mu taka gestsza zby zjadl lyzeczka - ale sprobuje z mleczna bananowa :)

a do ryzowej nie trzeba dodac mleczka??? jak mozna z sama woda to super!

Do góry