reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

psota kuriera jeszcze nie było ale ma jeszcze czas:tak: jeszcze planuje posprzątać bo jutro mój małzonek ma wolne wię nie chciałabym marnowac czasu (choć powiem wam ze powiedział ze to on posprząta zebym sobie odpoczela...............kochany:tak::-D:-D)

Wojtkowi wyszły dwie krostki na buzi nie wiem od czego wczoraj pierwszy raz jadł zupkę brokułową ale dziś już zrobił dwie kupy i to normalne wię cnie wiem skad te dziady na buzi?? a moze to kasza manna??

Ostatnia edycja:
reklama
Hej babeczki!

U nas nocka super! mała juz po drzemce pierwszej.. dzisiaj była malutka kupeczka..ale śmierdziała jak złe..ciekawe kiedy się urobi po pachy hehe, bo 4 dzień dziś juz nie robi (no oprócz dziś tego małego czegoś)

Ja tam w wiekszości nie mam wyboru i musze dzieci po sklepach ciągać.. nie zawsze mogę zawieźć do mamy, ale nie jest tak źle..

psocia zagłosowalam, a o co w tym chodzi?? bo w sumie nie wiem na co zagłosowałam:)

Witajcie. Mila zapalczywie wali w pszczołę z stoliczka edukacyjnego i mam jeszcze chwile przy kawce dla siebie. Zbliża juz się drzemka no i pierwszeństwo przed bb mają placki ziemniaczane i pieczarkowa krem
laugh.gif
Ale jak długo pośpi to jeszcze i tu wlecę.
Idę was doczytać.
Psotka tak kochana jeszcze tylko 8, przyjade odreagowac po wizycie teściowej:-) Nie wiem czy zagłosowałam bo nic mi tam nie wyskoczyło, ze ok ale mam nadzieje, ze tak
Maqnio pakuj Rózinę kurierę i wysyłaj a ja odeślę ci Milę to trochę pośpisz kochana, wyjścia nie ma. Buziamy was serdecznie. Apropo Psoty snu, Pol śpiewał Mili jakąs piosenkę o cioci i śpiewa cioci; Asi, Kasi, Moniki a ja hehe Ja ci dam Moniki:-):-D
dodi, Anetka no ja też musze po skelpach Milę ciągac, chyba, zę czasem Pola zostawię ale jego i tak wiecznie nie ma. Ostatnio mówię, ze już chyba lepiej niech wyjeżdża do pracy na jakiś czas a potem jakiś czas siedzi w domu bo tak i tak go nie widzę:dry:
Mateuszkowa mi to się raczej śnieżek już marzy
a010.gif

Magia, Teska,sestinka,zuzu, Madzia, Asisa, Beja, Corin, Konwalianka, Miczka, malami, ememte, kasiulka Witajcie mam nadzieję, ze żadnej dziś nie opuściłam
Silwia buziaki dla Ale

I tak dla przypomnienia, ze coraz bliżej Święta
a020.gif
a Mikołaj już tuż tuż
a047.gif

Ostatnia edycja:
Psotka zrobione :-)
Ja na razie chrzciny organizuję. Okazało się, że tort trzeba zamówić do 10 bo okres świąteczny jest wyjątkowy;-) takie zrobiłam zaproszenia : 7 (Large).jpg. Dzięki netowi zrobiłam już 90% prezentów. Rozmawiacie o pracy. Ja do końca lutego mam urlopy. Ale dzięki KKasiulce wezmę 2 dni opieki nad dzieckiem. Póżniej będę się wymieniać z Czarkiem w opiece. Aneta my zabieramy Krzysia niemal wszędzie. Czasem cchce mi się pójśc gdzieś samej , idę i zaraz za nim tęsknię. Przy Weronice aż taka byłam. Najbardziej lubi zabierać go Czarek i wszystkim się chwali swoją produkcją ;-) Lecę bo mały sie obudził

Załączniki

• Krzyś Markowski.jpg
    Krzyś Markowski.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 26
reklama
Silvia u mnie juz poczta nie była z tydzien w domku ale dziś zlece do skrzynki czasem im się nie chce wchodzić na 4 pietro i zostawiają awizo:wściekła/y:
mailuj sliczne zaproszenia, my tez mieliśmy ze zdjęciem Mili jak znajde gdzieś wzór na Pola poczcie to wstawię

Do góry