reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

psota, kasiulka oj wsółczuję tych bóli głowy:(
Wisienka no nie ciekawie z tą pracą:( dobrze, że jest chociaż ta opcja ze zmniejszeniem etatu... Ale z drugiej strony wiem jak dobija praca w mało przyjemnych międzyludzkich warunkach... Mi właśnie przed ciążą tak strasznie w pracy się pozmieniało, że wszyscy z naszej grupy stwierdziliśmy że od lat pierwszy raz nie chce nam się wracać po urlopie do pracy:( Więc współczuję...
A u nas niestety ciągle walka z jedzeniem:( Kurcze przed snem i w nocy jest ok a w dzień normalnie masakra... Jutro mamy szczepienie to zobaczymy co lekarz na to...

reklama
basieniak 6100g to nie jest zła waga, najwazniejsze, ze Mała wogóle przybiera, gorzej jakby waga stała w miejscu albo sie cofała. Spokojnie kochana, ja tez dostaje szału, jedyne co to mleko w nocy pije i to i tak musze jej wciskac, w dzien wcina ze słoiczków, wiec dobre i to, a;e szlak mnie trafia ze w dzien ani krzty mleka nie wypije pod zadna postacia...a probowałas moze sama jej papu robic, bo moze to ze sloiczkow zwyczajnie jej nei smakuje?trzymam kciuki

Hej kochane, my juz po szczepieniu. pneumokoki i Hexa dziś była

Mała troszke popłakała tylko, teraz juz się obudziła i krzyczy na karuzelkę. Kupki jeszcze nie zrobiła, to już 3 dzień ale bąki idą jak trzeba! No i jestem lżejsza o 460zl... ale jeszcze tylko jedna i koniec..
A i mała waży 7100g!

Hej Kochaniutkie:-)
Nie wiem, ile Staś da mi napisać. Przy tej chorobie i ząbkowaniu jest tak marudny, że szok:eek: Muszę też go wyżej nosić i kładę w pozycji półsiedzącej, bo drze się wniebogłosy, żeby siadać. No i wysypało go na twarzy konkretnie:cool:
Dodi to świetnie, że udało Ci się ją zaszczepić.
Beja może i nie ma do szczepienia jak dziecko ma katar (choć ja wolę być pewna, że jest zdrowe), ale jak otoczenie jest poważnie chore (gorączka, ból w klatce piersiowej, kaszel) i lekarz mówi, że mam dziecko zaszczepić, a jak się zarazi to będziemy się martwić, to chyba jest coś nie tak w tym jego myśleniu.
Mimi miło Cię znów widzieć:-)

Ostatnia edycja:
Wisienko, asica współczuję sytuacji w pracy. Tak to kurde można polegać na obietnicach :wściekła/y:
Wisienko co do Vojty my teraz mamy dwie stymulacje - jedna na plecach (stymuluje się jedną ręką czoło i kolec biodrowy, drugą ręką klatkę piersiową) a druga na boku (jedną ręką łopatka, drugą ręką kolec biodrowy). Na boku jest ok, gorzej mi złapać tą gdzie trzeba przedramieniem czoło i ręką kolec biodrowy.

Szlag. Dzwonił właśnie mąż ze szpitala, że czeka na prześwietlenie bo grzmotnął gdzieś w pracy i bardzo go boli bark. Mam nadzieję że nic złamane... Będzie musiał chyba pociągiem do domu wrócić...

Miczka siet! trzymam kciuki, żeby to nie było złamanie.
Basieniak a ten sinlac już jej nie smakuje? to może być przez tę anemię. A żelazo trzeba podawać dłuuugo żeby były efekty. Głowa do góry, jeszcze poprawi się jej apetyt.*
Konwalianko masz ząbkujące dziecko, nie szalej ze sprzątaniem, tylko daj teściom coś do roboty;-)

Ostatnia edycja:
maqnio, myslalam że bedzie wiecej ważyła:)

basieniak, nie martw się, mojej koleżanki córka urodziła sie z waga 3800, za kilka dni końcy 5 miesięcy i wazy 6025g i nic jej lekarka nie mówial ze za mało..

Magia, zdrówka dla was!

Magia, Maqnio no właśnie i sinlac i marchewkę wcinala a teraz nic...
Dodi no oby to nic takiego...
Magia tylko teraz nie wiem czy te walki przy cycu to tak jak myślałam przez próbę wprowadzenia masła czy z innego powodu...

reklama
miczka - zdrowka dla meza
dodimisia - dzidzia ladnie przybiera :)
basieniak - w koncu jak pozna nowe smaki to zasmakuje w jedzonku! trzymam kciuki

a moj maly cos sie maruda zrobil... ;/ ani odejsc na chwile nie moge od niego .

Do góry