reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Margerita spróbuję później i zdam relację :tak: za to karmelową uwielbiam. Przesyłami trochę promyków bo u nas nieśmiało słonko wygląda.
Z nowości - Szymek w pełni świadomie i zawzięcie przewraca się z plecków na brzuszek :tak:

reklama
Witajcie laseczki i dzieciaczki!
Ja nadal nie mogę mówić, jutro do lekarza…
Konwalianka - może troszkę, ale powiem Ci że w szynie lepiej sobie radzi niż bez J tak bardzo się już przyzwyczaił
Mateuszkowa - ja obcinam małemu codziennie a i tak wygląda jak dziecię wojny J mojemu się pocą, ale zwalałam to na buciki 24h na dobę…
Marzenko - kuruj się Słońce…
Ania – tak , przez szynę jest to utrudnione, po prosu to zakładanie i zdejmowanie L sama na pewno nie dała bym rady, ktoś musiał by mi pomóc, ale ciężko to widzę
Miczka – super, że przed Tobą perspektywa lepszych Świąt, u mnie kolejne ciężkie… L
Margerita, Teśka - witajcie J
Wczoraj mąż się odgrażał, że urządzi imieniny sobie i małemu bo mają dzień po dniu a skończyło się na 1 kileiszeczku J a ja z siorką siedziałam i robiłyśmy pierogi, zapraszam J

Ale mnie wnerwia że mówić nie mogę!!!

EDIT: Miczka a skąd masz próbki, BRAWO DLA SZYMKA!

Ostatnia edycja:
Miczka, margerita ja korzennej też nie piłam, ale widziałam otwarte opakowanie na półce w auchan, wykupili dziany wszystkie a tak ładnie pachniała... jak będzie na pewno kupię :)
Miczka, zazdroszczę obiadków u rodziców.. ja to raz na 2 m-ce taki obiadek mam..
Teśka, no to super, ze wypad udany.. moja teściowa przyjeżdza za tydzien, ale będzie się bala z małym zostać..

asica witaj;-) ....współczuje choroby ,rzadko bywam i nie doczytałam dlaczego Twoje maleństwo ma szyne ,problemy z bioderkami?? z góry przepraszam ,że pytam:baffled:A na pierogi się łapie nieważne z czym :rolleyes:
Miczka brawo dla synusia!! moja tez czasami sie przekręci tzn raz umie a innym razem lezy jak żaba.

margerita - mały urodził się ze stopą końsko-szpotawą, ma za sobą 8 tyg gipsu i szyna na 24h na dobę... zapraszam, pierożki z mięskiem i kapustką :)

EDIT: kurczę, miałam w przyszłym tyg szczepić małego, ale chyba nic z tego :(

Ostatnia edycja:
Ojjj przykro mi....A pierożki pycha !! ostatnio mam mega apetyt jezuuuu:confused2: dupsko nadal wielkie a ja bym tylko żarła:crazy: a tak chciałam troche zrzucić do powrotu męza ...masakra zostały mi 3 tygodnie ale pewnie nie dam rady.

kochanego ciałaka itd :D

mały tak się wycwanił, że jak go trzymam na kolanach to dwoma rączakmi rozwiązuje bucki - każdą inny i po chwili je zrzuca :) a jak jest czymś przykryty to fiku miku i bucik zdjęty a już mocniej nie mogę ścisnąć bo by krew nie dopływała...

A to mały cwaniaczek:-Dmądre są te nasze okruszki .Moja maleńka tez juz bystra łapie,szarpie,drapie ...odkryłam ze moje trzecie dziecie też leworęczne będzie ,my z mężem jestesmy praworęczni a mamy trójkę dzieci leworęcznych:-D

reklama
Do góry