reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Hej babeczki, moja spi, niedawno zasneła, ale nie marudziła nic a nic:)

Cos dziś tu cichutko..

basieniak, proponuję przebierac mała w jakieś "domowe" ubranka jak jej dajesz marchewke albo inne brudzace jedzonko, niestety przed plamami nie uciekniesz:) no ale któraś z dziewczyn mówiła o jakimś niemieckim mydełku na plamy..

Miczka, masz rację, swieta bez dzieci to nie święta:):)

reklama
puk puk..a co to za spanie o tej porze? :)

my na nóżkach od 6.30..ale jestem zła na mojego Pawła - wrr.. nocka niezła, "tylko" 3 pobudki na karmienie - hehe, przy waszych to masakra jakaś, ale dla mnie przy jego wcześniejszych pobudkach co godzinę, to niezły wynik..

u nas dziś kiepska pogoda, pada i słyszę, że wieje..ciekawe czy uda sie na spacer wyskoczyc

miłej niedzieli

serwuję inkę karmelową i zwykłą kawę dla chętnych

puk puk My juz nie spimy mała internautka siedzi mi na kolanach:-D u nas nocka super,tzn.karmie ją w nocy ale zbyt wiele z tego nie pamiętam:-p
A inki karmelowej jeszcze nie piłam ja popijam caro z mlekiem czyli ta tradycyjna ,ostatnio widziałam w sklepie korzenną ale bałam sie kupic.

Ja poproszę inkę karmelową, mogę odwdzięczyć się korzenną :-) przysłali ostatnio próbki ale jeszcze jej nie próbowałam więc za smak nie ręczę.
U nas nocka nawet niezła, wstawałam ze dwa razy, mąż nie wiem ile :-)

Silvia mam nadzieję, że i dla Ciebie święta będą przynajmniej spokojne

Obiad mam dzisiaj z głowy - jedziemy do rodziców. Zapraszają, ja nie śmiem odmówić :-D jeszcze pewnie na jutro coś się zgarnie :-D:-D

Miczka wiec spróbuj korzennej bo nie wiem czy kupić:-D Obiadu zazdroszecze ja musze gotować :confused2:
Pogoda u nas tez do bani wieje ,leje czyli żyć nie umierać będziemy kisnąc cały dzien w domu ale cóż takie uroki jesieni.

reklama
Dzien doberek !!!my wczoraj wyjazdowo ,bylismy u mojej mamy ,potem Nadia zostala z mama a my pojechalismy na zakupki niebylo nas prawie 4 h ,pierwszy raz tyle czasu bez corki zostalam :-Doczywisie caly czas myslami bylam przy niej ale niepotrzebnie bo mama doskonale sie nia zajela i kazala czesciej zostawiac jak trzeba:-)ide was poczytac bo wczoraj niemialam kiedy :sorry:

Do góry