reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Mateuszkowa, mojemu też się pocą stopy. W sumie od urodzenia, taki jego urok. Mój siostrzeniec też miał ciągle mokre stopy i do tego jeszcze mu śmierdziały :cool:

Basieniak, u nas też tragedia z tą marchewką.

Mały wykąpany i już odpadł. Jak od 17-18 nie śpi to mam wrażenie że jest lepiej - co prawda maruda mu się włącza o 19 bo zmęczony i najchętniej by pospał, ale już drugi dzień mu nie daję. Może miał za dużo snu przed nocą i tak się budził? Popróbuję tak, skoro kaszka na noc nie działa.

reklama
Psota i co nakupilas w tesco zabawek?

Sesti a mi sie podoba toksyczna plesn, zgadnij co mi przypomina?:-D

asica dlaczego z nosidelka nie korzystacie? Czy przez szyne nie mozesz? Dla mnie to super sprawa byla jak bylo cieplej to tak sobie na specery z psem wychodzilysmy, teraz juz gorzej.

dobry wieczor,
dopiero co siadlam. uszy mi pekaja. maly normalnie piszczy calydzien. czy jest wsciekly,glodny,senny,usmiechniety - piszczy, nawet usypial i piszczal.
Mateuszkowa u nas tez stopki sie poca.
Alex kurcze zazdroszcze przeprowadzki. ja tez bym byla niezdecydowana na image w mieszkaniu.
Wisienka udanych Andrzejek. Mam nadzieje ze cos tam sobie wywrozysz
Aneta u nas jest to samo. staram sie aby maly nie spal po 17. tez marudzi,kapiel i okolo 20 pada ze zmeczenia.

Psota ja dzis wlecialam zobaczyc czy jest cos ciakwego zeby jak co wieczorem podskoczyc i ta kula hula mi sie podoba, ale byla tylko jedna i jakos wtapie zebym sie na nia zalapala wiec sie nie ruszam:p

dobry wieczór

My dopiero po kąpieli bo godzinkę temu wróciliśmy od dziadków. Ale młody już odleciał, może będzie lepiej spał jak tak późno zasnął? Wyjść z podziwu nie mogę jaki on grzeczny od paru dni i jak super sam zasypia. Przynajmniej w dzień.
Imieniny udane (mój tata Andrzej), wróżby obiecujące... Wywróżyłam Citroena C3 :tak::tak::tak: i psa :-D

Mateuszkowa Szymkowi nogi też się pocą.

Basieniak przyłączam się do pytania, u nas też marchewka na każdej bluzce :baffled:

Alex wiem co czujesz, my jesteśmy świeżo po remoncie i ja nasze mieszkanie "projektowałam" dobre pół roku przed przeprowadzką :-D

Aneta i jak tam sprawy się mają? pozytywnie?

wiecie co, a ja pierwszy raz od dłuższego już czasu cieszę się na święta Bożego Narodzenia... Kiedyś, jak byłam mała obchodziliśmy super święta - zawsze zjeżdżało się dużo rodziny, było wesoło i gwarno. Później jakoś to wszystko się rozmyło. Byliśmy sami - tzn rodzice i siostra. Z siostrą dość długi czas byłam pokłócona więc nie muszę mówić jaka była atmosfera świąt... Na samą myśl chciałam żeby już było po. Strasznie tęskniłam do świąt z dzieciństwa. A w tym roku zapowiada się zdecydowanie przyjemniej - siostra (żyjemy już na zdecydowanie lepszej stopie) będzie ze swoim nowym chłopakiem i jego synem, może przyjedzie też babcia, no i przede wszystkim będzie Szymek! A ja uważam, że dzieci nadają sens takim świętom. Może jest jeszcze za mały na radość z prezentów i oczekiwanie na Mikołaja ale i tak będzie inaczej. Pozytywnie :tak:

reklama
miczka zycze ci aby swieta tegoroczne udaly sie jak tego sobie marzysz. tez tesknie za swietami z dziecinstwa, tych na ktorych jestesmy w duzym gronie, gdzie tata nie tknie alkoholu.

miczk,basieniak ja narazie przed praniem pryskam vanishem i zostawiam na pare minut i narazie nie nazekam. znam tez odplamiacz dash lub ariel, ale jeszcze ich nie uzywalam wiec nie wiem czy sa skuteczne

Do góry