reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Hej dziewczyny!Czasami czytam co piszecie,jak mam chwilke.
Moj maluszek caly czas by jadl,wazy juz 8 kg,a ile Wasze pociechy waza?Dodam ze gdy sie urodzil wazyl 4.130 kg.Ostatnio lekarz powiedzial ze duzo wazy i ze mam mu w nocy wode podawac zamiast mleka,raz probowalam ale niestety nie chcial no i uznalam ze to glupi pomysl,.Uwazam ze nie je wcale tak duzo bo co 4 godziny wypija 150 ml i w poludnie zjada pol sloiczka marchewki lub owoca ,a do ostatniej butli dodaje lyzke kaszki,no ale i tak za 4 godz glodny jest.A jak Wy robicie???

reklama
tylko mi z włosów zostały strzepy. tez tu pisalam ze zostawiam długie, przynajmniej widac gdzie leza ;-) ale juz wygladam jak wiedzma i najwyzszy czas to zmienic ;-) nie wiem co bede miala na głowie po wyjsciu od fryzjera i od tego uzalezniam czy wam pokaze czy nie ;-) :-D Chociaz gorzej niz teraz to juz chyba byc nie moze ;-)

corin nie przesadzaj nie przesadzaj bo widziałam fotki i jest bardzo dobrze :tak: czekamy na foto bo fryzjerze ale chyba nie na jeżyka albo co daj czadu :-D:-D:-D:-D:-Dcorin !corin! corin!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

dzień dobry kochane,
widzę kolejne nowe mamcie do nas dołączają:)Witamy anp:) a gdzie bywalczynie pouciekały hę?
magia buziaki dla "solenizanta":)
corin pokażesz, pokażesz; a tak wogóle to jak się miewa teściowa twa ?
konwalianko pozdrówki dla zięciunia- niech nie grymasi przy jedzonku:) My nadal przy samym mleczku wiesz? I waga 8 kg!
kkasiulka moja mama też typu "dobra rada" ale archaiczna często i gęsto:)Ostatnio uwzięła się na uświadamianie mnie żebym aby w drugie dziecko nie wkąpała się bo to w naszej sytuacji z kamieniem do dna ( ja to ona nazwała) - bo mamy kredyt i nowe mieszkanie do zrobienia a ja dopiero od wrzesnia do pracy. Nosz jakbym nie wiedziała jak się dzieci robi:):)
madzia dołączam: corin , corin :)

Ostatnia edycja:
kkasiulka moja mama też typu "dobra rada" ale archaiczna często i gęsto:)Ostatnio uwzięła się na uświadamianie mnie żebym aby w drugie dziecko nie wkąpała się bo to w naszej sytuacji z kamieniem do dna ( ja to ona nazwała) - bo mamy kredyt i nowe mieszkanie do zrobienia a ja dopiero od wrzesnia do pracy. Nosz jakbym nie wiedziała jak się dzieci robi:):)
madzia dołączam: corin , corin :)

No sikam ze śmiechu :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Mamy są bosssskie.........;-)

Dołączam: corin! corin! ;-);-);-):tak::tak:

Wysłałam babcię na spacer z Milą, mam godzinkę, a tyyyle roboty :eek::szok:

u mnie juz pralcia pracuje druga h, małz na chorobowym wiec pozwolił sobie w łożu pognić , młoda spi a ja....a co- lenię się;)

Ostatnia edycja:
u mnie juz pralcia pracuje druga h, małz na chorobowym wiec pozwolił sobie w łozy pognić , młoda spi a ja....a co- lenię się;)

Heh, moje pranie już wisi i schnie, deska rozłożona, lecę....! Samo się nie zrobi :-)

Madziu - ja już dośc się naleniłam, a przy okazji sprzedałam Maszynę do chleba, za taką cenę jaką chciałam, hura! Spaaaadam już!!!

Do wieczorka :)

reklama
Do góry