reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Hej dziewczyny!Czasami czytam co piszecie,jak mam chwilke.
Moj maluszek caly czas by jadl,wazy juz 8 kg,a ile Wasze pociechy waza?Dodam ze gdy sie urodzil wazyl 4.130 kg.Ostatnio lekarz powiedzial ze duzo wazy i ze mam mu w nocy wode podawac zamiast mleka,raz probowalam ale niestety nie chcial no i uznalam ze to glupi pomysl,.Uwazam ze nie je wcale tak duzo bo co 4 godziny wypija 150 ml i w poludnie zjada pol sloiczka marchewki lub owoca ,a do ostatniej butli dodaje lyzke kaszki,no ale i tak za 4 godz glodny jest.A jak Wy robicie???

reklama
tylko mi z włosów zostały strzepy. tez tu pisalam ze zostawiam długie, przynajmniej widac gdzie leza ;-) ale juz wygladam jak wiedzma i najwyzszy czas to zmienic ;-) nie wiem co bede miala na głowie po wyjsciu od fryzjera i od tego uzalezniam czy wam pokaze czy nie ;-) :-D Chociaz gorzej niz teraz to juz chyba byc nie moze ;-)

corin nie przesadzaj nie przesadzaj bo widziałam fotki i jest bardzo dobrze :tak: czekamy na foto bo fryzjerze ale chyba nie na jeżyka albo co daj czadu :-D:-D:-D:-D:-Dcorin !corin! corin!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

dzień dobry kochane,
widzę kolejne nowe mamcie do nas dołączają:)Witamy anp:) a gdzie bywalczynie pouciekały hę?
magia buziaki dla "solenizanta":)
corin pokażesz, pokażesz; a tak wogóle to jak się miewa teściowa twa ?
konwalianko pozdrówki dla zięciunia- niech nie grymasi przy jedzonku:) My nadal przy samym mleczku wiesz? I waga 8 kg!
kkasiulka moja mama też typu "dobra rada" ale archaiczna często i gęsto:)Ostatnio uwzięła się na uświadamianie mnie żebym aby w drugie dziecko nie wkąpała się bo to w naszej sytuacji z kamieniem do dna ( ja to ona nazwała) - bo mamy kredyt i nowe mieszkanie do zrobienia a ja dopiero od wrzesnia do pracy. Nosz jakbym nie wiedziała jak się dzieci robi:):)
madzia dołączam: corin , corin :)

Ostatnia edycja:
kkasiulka moja mama też typu "dobra rada" ale archaiczna często i gęsto:)Ostatnio uwzięła się na uświadamianie mnie żebym aby w drugie dziecko nie wkąpała się bo to w naszej sytuacji z kamieniem do dna ( ja to ona nazwała) - bo mamy kredyt i nowe mieszkanie do zrobienia a ja dopiero od wrzesnia do pracy. Nosz jakbym nie wiedziała jak się dzieci robi:):)
madzia dołączam: corin , corin :)

No sikam ze śmiechu :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Mamy są bosssskie.........;-)

Dołączam: corin! corin! ;-);-);-):tak::tak:

Wysłałam babcię na spacer z Milą, mam godzinkę, a tyyyle roboty :eek::szok:

u mnie juz pralcia pracuje druga h, małz na chorobowym wiec pozwolił sobie w łożu pognić , młoda spi a ja....a co- lenię się;)

Ostatnia edycja:
u mnie juz pralcia pracuje druga h, małz na chorobowym wiec pozwolił sobie w łozy pognić , młoda spi a ja....a co- lenię się;)

Heh, moje pranie już wisi i schnie, deska rozłożona, lecę....! Samo się nie zrobi :-)

Madziu - ja już dośc się naleniłam, a przy okazji sprzedałam Maszynę do chleba, za taką cenę jaką chciałam, hura! Spaaaadam już!!!

Do wieczorka :)

reklama
Do góry