Dzień dobry!
U nas noc standardowo, więc wstaliśmy wyspani Jestesmy już po trzygodzinnym spacerku. Mało by mi dziecko na pasach idiota zabił! Jak wyszedł z tego samochodu, to tak go zbluzgałam, że szok! A on do mnie, że nic się nie stało, a gdyby się coś stało, to byśmy wtedy myśleli i tym tekstem mnie tak wkyrzył, że mu wypłaciłam w twarz, kretyn popierniczony!
Z nowości, Dawidek kreci się w kółko na brzuszku
Konwalianko, ależ Ci zazdroszczę, że Tymek chce spać u Ciebie na brzuszku, Dawidek tak spał, jak męczyły go kolki, później już nie chciał, a ja tak to lubiłam!
Magia, 100 LAT dla Stasia!
Teśka, Silwia, Monia, Basieniak, Miczka, Kkasiula, witajcie!
Mateuszkowa, mój Dawidek je tylko mm, waży 8,4 kg i ma 72 cm
Aneta, trzymam kciuki, żeby wszystko potoczyło się jak najlepiej dla Was!
MADZIA, mój braciszek też napisał taki lis, że szok!
Corin, ja mam właśnie takie podejście do jedzenia; chcesz jeść, wcinaj, nie chcesz, nie ma problemu
MArzenko, no to teraz jestem w 100% pewna, że Klaudia ma żołądeczek z azbestu
Asica, masz rację, jak nie było nic innego, to się mleko od krowy piło
Anp, mój synek je dokładnie tak, jak Twój, 150 ml co 4 godziny, tylko, że ja mu nie daję nic poza tym, waży 8400 i pediatra powiedziała, że jest ok, taką ma budowę i tyle. Wagę urodzeniową miał 3510.
Sestinko, jak Ci się sprawdza to krzesełko? Bo chcę kupić takie Dawidkowi
U nas noc standardowo, więc wstaliśmy wyspani Jestesmy już po trzygodzinnym spacerku. Mało by mi dziecko na pasach idiota zabił! Jak wyszedł z tego samochodu, to tak go zbluzgałam, że szok! A on do mnie, że nic się nie stało, a gdyby się coś stało, to byśmy wtedy myśleli i tym tekstem mnie tak wkyrzył, że mu wypłaciłam w twarz, kretyn popierniczony!
Z nowości, Dawidek kreci się w kółko na brzuszku
Konwalianko, ależ Ci zazdroszczę, że Tymek chce spać u Ciebie na brzuszku, Dawidek tak spał, jak męczyły go kolki, później już nie chciał, a ja tak to lubiłam!
Magia, 100 LAT dla Stasia!
Teśka, Silwia, Monia, Basieniak, Miczka, Kkasiula, witajcie!
Mateuszkowa, mój Dawidek je tylko mm, waży 8,4 kg i ma 72 cm
Aneta, trzymam kciuki, żeby wszystko potoczyło się jak najlepiej dla Was!
MADZIA, mój braciszek też napisał taki lis, że szok!
Corin, ja mam właśnie takie podejście do jedzenia; chcesz jeść, wcinaj, nie chcesz, nie ma problemu
MArzenko, no to teraz jestem w 100% pewna, że Klaudia ma żołądeczek z azbestu
Asica, masz rację, jak nie było nic innego, to się mleko od krowy piło
Anp, mój synek je dokładnie tak, jak Twój, 150 ml co 4 godziny, tylko, że ja mu nie daję nic poza tym, waży 8400 i pediatra powiedziała, że jest ok, taką ma budowę i tyle. Wagę urodzeniową miał 3510.
Sestinko, jak Ci się sprawdza to krzesełko? Bo chcę kupić takie Dawidkowi