reklama
wydrussia91
Mamusi Serduszko:*
Psociu uwierz że znajdą wspólny język
Wisieńka
Fanka BB :)
Ogarnęłam pazurki. Teraz idę pod prysznic. Żeby tradycji stało sie zadośc jutro mam gości
Dobranoc kochane.
Żonka , wydrusia*****
Dobranoc kochane.
Żonka , wydrusia*****
wydrussia91
Wisieńko:**** Milcia:****** spokojnej nocy Kochane!:-)
wydrussia91
Wisieńko Psociu SIS:*** dobranoc Skarbeńki!:-) Emilcia Dawiduś Rózinka spokojnego snu Wam życzymy:* ja też uciekam spać bo padam :-)
konwalianka
Mały bąbelek
Dzień dobry
Dzien doberek!ummnie nocka taka sezasnela o 8 z wielkim marudem i placzem,ostatnio jakos tak ma ze chce sppac ale twardo sie nie daje placze marudzi ajjj potem pobudka o 2 i 4 a o 6 na dobre sie rozbudzila i koniec spanka nawet nigdzie wczoraj niewyszlam mala strasznie marudzila niemoglam jej tak zostawic.Maqnio wydrusiu fotki super i widac ze bardzo udane spotkanko bylo ,fajnie tez sie pisze na jakies spotkanie w przyszlosci :-)ide poczytac ile zdaze
reklama
wydrussia91
Hej Kochane u nas nocka ok Lili po 21 usnęła po podróży i obudziła się o 3 :-) kurde mieliśmy dziwne zdarzenie w nocy... kładąc się spać na 100% gasząc światło a o 3 się budzimy i światło zapalone no i nockę miałam już w strachu do rana... Lili od 6:50 już na nogach :-) oczywiście paatrzymy a tam co???? KuPkEnS robi teraz takie zbite ale to nie zatwardzenie nawet żadnych problemów nie ma z kupką :-)