reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Psocia tak tak, łóżeczko sobie pościeliłyście, Wisienka na spotkanie zdziera z siebie starość:-D
Wydrusia prosimy o więcej zdjęć!
Orchi ja też czasem jak zostaje sama, to biorę sobie nawet dwóch do łóżeczka:-D (synków oczywiście):-D I patrzę jak śpią i przytulam sobie, a co:-D

reklama
Siedze tu z maseczka, ładnie mi????:-D
Psotko oby , oby nic nie wypadło i nam się udało. P mówi, ze mam wziąc auto ale ja jakoś nie pewnie się czuję tak daleko z małą sama i chyba wolę ten pociąg. :-D A co M na to?:-D
magia haha dobra jestes kochana:-D
wydruska dawaj foty bo mi skóra zlezie
mala monis a próbowałaś diety wysokobłonnikowej, jesć owoce, pić sok jabłkowy? Nie martw się bo na piersi dzieci moga długo nie robić kupki. A brzuszek boli i są stękania czy tylko bez kupki.

Kurka idę to zmyc i nałoże druga jak Psota z tym łóżkiem tak.....

Ania, jaką herbatkę podajesz? koperkową czy coś innego. co mogę zmienić w diecie? wprowadzić coś co wpłynie na czestsze kupki, czyli co?czy coś konkretnego powinnam wyeliminowac z diety? bo nie ukrywam, ze jem prawie wszystko, prócz kapusty,, grzybów, kalfiora cebuli i ciężkostrawnych.
Wisienko, nie próbowałam takiej diety jeszcze. przez kilka dni piłąm sok jabłkowy ale nie widziałąm rezultatu. problemem samym w sobie jest brak kupki. Fifi jest bardzo radosny, zywy i prawie wogólr nie płacze, chyba ze głodny. o stękaniu czy bólu brzuszka nie ma mowy.. jak robiłąm usg priv to lekarz zasugerował, że może dziecko jest niedojedzone.a pani doktor w szpitalu, wręcz okrzyczała mnie ze wogóle dokarmiałam, i ze robię problem z faktu, ze dziecko w dzień robi sobie 6 czy 5 godzinną przerwę w jedzeniu, ze niby chcę wychować grubasa. tak więc co lekarz, to inna opinia.

Ostatnia edycja:
Psota, chcialam powiedziec ze raz jak mialysmy sie spotkac to Twoj Dawidek sie pochorowal! Wiec prosze tutaj 100% winy na mnie nie zrzucac!:-p No i jesli sie przeziebilam i to tak konkretnie to chyba lepiej ze Ci mowie niz jakbym miala udawac ze jestem zdrowa i zarazic Ci synka, nie?;-)

Monis, to co u nas wplywa na rozluznienie to jesli karmisz piersia powinno tez wplywac na dziecko. W necie artykulow duzo na ten temat jest. A herbatke dawalam koperkowa a teraz mam rumiankowa, to chyab bez znaczenia, wazne zeby nawodnic:)

Ostatnia edycja:
Wisieńko, Marcin się pyta, czy Paweł się ogarnął z tą szkołą i odpuści jedną sobotę;)

Wydrussia, no właśnię widzę, że mi widnieje w zawieszonych, co za badziew z tego iphona! Jak podróż?

Ania, eee, zawsze coś... Daj znać jak się wychorujecie i się umawiamy;)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry