reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

ja dziś też u fryzjera bylam, na farbowaniu odrostów i podcięciu, bo już grzywe miałam do nosa he.. dwie godziny mi tam zeszlo, a A w tym czasie spacerował z dziecmi...w końcu mu sie znudziło chodzenie i poszedl do domu...no i oczywiscie zaraz dzwonił gdzie ja tak długo jestem...! kurcze nawet do fryzjera nie mozna wyjsc bo zaraz dzwoni..bo juz mu mała marudziła..ahhh i z dziadem hehe

reklama
dodis u nas nadal nic się z kupami nie zmieniło nadal nawal ich jest jestem ciekawa czy to sie zmieni czy tak mała moja będzie miala ;-):confused: no jak zwykle za długo nie ma w domu Cię to tel dzwoni i dzwoni ;-);-)
sis :*:*:*:**:Dawidek :*:*:*:*:*:* za kaszkę &&&&&&&&&&&&& hihi na bank mu posmakuje moja dziamgała dziś jak talalal hahaha ale mleczno ryzową jej dałam ;)
A mi dziś przyszła paczka z bobovity z książką żywieniową właśnie co i jak i kiedy zacząć podawać ;-) fajna sprawa do tego kaszka przyszła herbatka i obiadek marchew z ryżulkiem :-D:-D

corin Ja jej daję w dzień kaszkę ale tylko 30ml na początek wczoraj na spacerze spała 2godz nie wiem czy po tym czy miała taki dzień :confused:
balkan w szpitalu wypełniałam taką ankietę położne mi dały że będa takie rzeczy mi przysyłali z pampersa z boboity itd...

witam

miczka kciuki za podróż

wisienko sto lat dla Gwizdki

dodi to ci relax nie ma co .... :(

orchi, wydrusiu ja też na dniach dostałam :-D:-Di też wypełniałam ankietę w szpitalu

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry