reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

konwalianka- a jak dajesz ten soczek z jabłuszka? sama odciskasz? czy kupny? ile dajesz i jak często i po jakim czasie jest efekt? ostatnio co kilka dni Mateusz ma problem ze zrobieniem kupki..
sama, trę jabłko, ostatnio gloster - on ma dużo soku i ten soczek daję.. średnio ok. 15 popija z 5 łyżeczek a ok. 18 jest kupa..czasem nawet dwie.. tym sposobem nie ma już kup porannych, czyli o 6 rano tylko ok. 8 a co za tym idzie nie ma stękania..

corin, to ja proszę o link, też się zastanawiam.. oo już dałaś, dzięki i ja
Miczka, ale cuda..
asica, co za świetne wiadomości!
Magia, od kiedy zaczynasz próby z nabiałem?

zostawiacie swiatło na noc? choćby najmniejsze oświetlenie?

ja od rana po allegro buszuje.. wkurzyłam się, bo zrobiłam dwa prania i brakło suszarki..a prania jeszcze z 4 pralki, więc z rana zakupiłam drugą suszarkę, a co! no i zabawki dla małego i siostrzeńców kupuje..ech, ale wydatki..

reklama
My po spacerku bo mała oczy jak 5zeta zrobiła i głodna :szok::szok::-D:-D:-D
Daję jej cyca a ta mi podziamgała 3minuty i w ryk :szok::szok: myślę co jest kurka wodna zrobiłam kaszkę wciągnęła ino gwizdało :-D:-D:-D

malami - najbliższe 3 miesiące szyna, potem kontrola, ale wydaje mi się, że tą szynę to jeszcze długo ponosimy :-( nasz lekarz nie jest zwolennikiem zbyt szybkiego zdejmowania szyn, ale może i dobrze, mniejsze ryzyko, że wada wróci... Więc kolejna decyzja dopiero w lutym a teraz cieszymy się, że jest ok :-)

asica super wieści! Jesteście bardzo dzielni z tą szyną. &&&&&&&&&&& żeby wada nie wróciła.
konwalianko pomyślałam, że w sobotę zjem pół żółtka (tak poradziła mi alergolog). Potem całe. I tak kilka dni. Jak będzie ok to białko. Po 2 tygodniach nabiał: 2 łyżeczki jogurtu nat., potem 4 itd. i masło. Powiedziała, że najlepiej jak Staś będzie jeszcze na samej piersi to robić, bo potem się zgubię od czego alergia. Nasza alergolog jest naprawdę świetna i ja jej ufam. Nawet jakbym musiała czekać do niej znów 3 godziny:confused:

konwalianka my mamy małą lampeczkę od początku włączoną ;-) i jeszcze jej nie mam zamiaru gasić niunia jest naprawdę mała jeszcze ;-):tak:

konwalianko - my nie mamy zapalonego światła, a w razie potrzeby mam niedaleko łóżeczka małą lampkę i włączam ją w razie potrzeby, nie widzę potrzeby żeby światło było zapalone całą noc...

EDIT: ale mi się tu tych "potrzeb" wkradło ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Sica ciesze sie z dobrych wiadomosci!

Konwalianko u nas mala zasypia przy lampce, jak zasnie to gasze. W nocy na karmienie zapalam i gasze nieraz jeszcze zanim mala zasnie, bo mi sie czekac nie chce:zawstydzona/y: Nawet mi do glowy nie przyszlo ze lampka moglaby byc wlaczona cala noc, bo po co? Niech wiedza ze jest noc i ze w nocy jest ciemno;-)

Do góry