reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

miczka ozłocę Cię hahaha wyglądają pięknie a pewnie i pysznie smakują :zawstydzona/y::tak::-D
anetka no przerąbane te ząbki masz racje ale niestety taka kolej rzeczy,że muszą te szkraby i my przy okazji się namęczyć :-(

reklama
Hej kochane. U nas noc super od 18.30 do 10 Mila spała . Wstawała jeść o 5 i 8:-). Teraz ma pierwszą drzemkę. Ostatnio znów więcej śpi. Pewnie kolejny skok się zbliża bo tak u niej się to zaczyna.
Ja biorę sie za porządki bo pranie wyschło i moge je usunąc, włozyć do szafek a potem odkurzyc i poleciec podłogi. Jestem usprawiedliwiona bo mam dziś i jutro gości:-D
Miłego dnia

Witam południowo :)
U nas nocka w sumie standardowa:spanie od 20 do 2, potem pobudka o 6.
Dzisiaj mąż znowu został z małym na godzinkę a ja wyskoczyłam do sklepu po buty :) kupiłam sobie takie na płaskim do chodzenia na spacerki:) bo tak to mam same na obcasach..
Dzięki psotce kupiłam również pieluszki Bella Happy w Auchanie, ale chusteczek nie było w gratisie. Jeszcze ich nie używaliśmy, ciekawa jestem czy będą dobre bo cena super!
No i jeszcze auto obiłam :/ ech.. otwierałam drzwi (zaparkowałam na ulicy obok krawężnika) a z ziemi wystawał jakiś kawał betonu.. no i drzwi się na nim zatrzymały ech.. pech..
Aaa psotka, wczoraj w aptece kupiłam krem z Musteli do pupy. Były dwa rodzaje: nie wiedziałam, którego Ty używasz. Wybrałam "Krem przeciw odparzeniom" z witaminą F i B5. Pielęgnuje i przyspiesza gojenie. Dałam za niego 23 zł. Tubka 100 ml.
konwalianka- a jak dajesz ten soczek z jabłuszka? sama odciskasz? czy kupny? ile dajesz i jak często i po jakim czasie jest efekt? ostatnio co kilka dni Mateusz ma problem ze zrobieniem kupki..
Wisieńka -odkurzasz i zmywasz podłogi powiadasz.. ;)

No i zapisałam małego do tego szpitala -we wtorek w przyszłym tygodniu. Mamy przyjechać na IP na 8 rano i zejdzie nam do ok 12. Podobno w środę też trzeba będzie przyjechać na jakieś konsultacje: rehabilitacyjną i okulistyczną (po kiego?)
Mieliśmy termin szczepienia na przyszły wtorek na 16. Przełożyłam na czwartek bo jednak za dużo wrażeń na jeden dzień by miał mój synek.. ech.. jak sobie pomyślę jak będzie płakusiać.. :(

No nic uciekam ogarnąć mieszkanie.
Ja nie daję rady tego zrobić a co dopiero piec MUFFINKI!!!!! Normalnie smaka robicie tymi pysznościami ;)

buziaki

Ostatnia edycja:
Miczka, babulcu jeden, tak sie zaslinilam ze znow musze podloge wycierac ;-) przepis poprosze. Za mna chodzi szarlotka z budyniem, chyba upieke na weekend :-)

Przyszla niania. Jesli ktoras sie zastanawia jeszcze nad wyborem, to moge polecic. Odbior jest faktycznie czysciusienki, zadnych szmerow, trzaskow, nic. Do tego moge z sypialni puscic malej kolysanke, albo oswiecic jej lampke w pokoju :-) ale jestem zadowolona z zakupu :-)

witam
u nas nocka wmiare. pobodka o 24 a potem po 4 juz byl glodny, noz kurka przeciez wczesniej wypil 240ml. ale go oszukiwalam smokiem aby jeszcze wytrzymal z godzinke a tu dotrwalismy do 9. paskudna pogoda u nas wiatr i deszcz. chyba nici ze spaceru.

Miczka cholerka. az sprawdzilam czy mam wszystkie skladniki i zaraz lece piec muffinki
konwalianka buziaki dla Tymusia. miejmy nadzieje ze dzisiaj bedzie juz lepiej
Corin ciesze sie ze ci podpasowala niania. wczoraj moj malz zasnal razem z alessandrem i niania byla wlaczona. tak m chrapal ze musialam sciszyc :-D A masz funkcje Talk?
malami &&&&& za wizyte
wisienka caluski od tesciowej i od lubego. sto lat dla emilki
milego dnia zycze wszystkim

Ostatnia edycja:
Hej dziewczęta i chłopięta ;-) i znów trzymanie kciuków zrobiło swoje :-) Na dzień dzisiejszy ortopeda stwierdził, że n ie ma nic do roboty bo nóżka bardzo ładnie się układa. Oczywiście szyny jeszcze nie możemy zdjąć i musimy nosić 24h na dobę ale najważniejsze jest to, że wszystko wskazuje na to, że ominie nas operacja. Oby tak dalej!!! :-) kolejna wizyta za trzy miesiące i mam nadzieję, że nóżka utrzyma się w takim stannie jak jest dziś! Dziękujemy za kciuki i całujemy :*

reklama
Hej hej:-)
I już nie wiem, co miałam napisać...
Malamii kciuki za Mateuszka - oby szybko i bezboleśnie minął Wam pobyt w szpitalu i rehabilitacja. U nas też Staś w tym wieku nie podciągał się do siadu i neurolog powiedział, że ma czas do skończenia 5 miesiąca. A od paru dni sam się pięknie ciągnie...:confused:
Miczka muffinki piękne. Jak ja je uwielbiam. Na razie nie jem mleka ani jajek:confused: Ale może się przyjmą. Alergolog kazał mi próbować jajka, mleko. Aż się boję:szok:

Do góry