reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

haha, Gocha a co skladaj podanie o becikowe, dzieci to dzieci, niewazne czy mniej czy bardziej włochate:-D

wisienko to jak karmie piersia to moze rutinoscorbin? U nas z tymi przeziebieniami to masakra, maz przywlekl jakies swinstwo i teraz tak po nas krazy... No ale cóz, taki okres ze ciagle ktos psika;-)

Psotka dziekuje! Kiedy nasze spotkanko wreszcie?

reklama
My po wizycie u neurologa, Mateusz wykąpany i śpi. Chyba się zmęczył bo padł po jedzeniu i spokojnie zasnął :)
Niestety neurolog wysłał nas na rehabilitacje :/ Dał nam skierowanie do szpitala!!! Całe szczęście powiedział, że to będzie pobyt jednodniowy, przebadają Mateusza i pojedziemy do domu. Dzięki temu, że będziemy w szpitalu dostaniemy skierowanie na rehabilitacje na NFZ. Powiedział, że powinniśmy zacząć je jeszcze w listopadzie. Mam nadzieję.. Jeśli termin się przeciągnie to dał mi namiar na prywatną rehabilitantkę.
Ech.. ciągle coś.. co tylko z bioderkami się wyjaśniło a teraz znowu kolejne zmartwienie :(

Idę zrobić sobie kolację i spać..
spokojnej nocki życzę!

ps. Karmiące piersią mogą brać rutinoscorbin, przynajmniej mi lekarz zapisał jak byłam przeziębiona.

Psotka w łózku krzyczę:-pAle tylko jak mnie Pol zimnymi stopami dotyka:-D
Gocha becikowe na pewno a bioderka wazna rzecz. Sporo będziecie mieli tych piesków. Ciekawe jakie będa. Wstaw fotkę jak będziesz mogła:-)
Ania ja biorę cały czas a karmię. Możesz też tantum werde
mamalii a rehabilitacja na co?

Ania, kiedy chcesz:) Tylko się wychorujcie, żebyście nas nie zaraziły;)

Gocha, jak coś to bb ciotki sie na wyprawke zrzucą;)

Malamii, a z jakiego powodu macie skierowanie na rehabilitacje?

Wisieńko,
to ja krzyczę, jak mnie Marcin inną częścią ciała dotyka;)

Gocha no co ty jaka wredna, dzięki takim praktykom mamy Rzym:tak::-D
Psotka no nie watpię:-DAz boje się zapytać co to:-DA nieznajomego z różowym widziałas jeszcze:-D Mój Pol jedzie na ryby ale tylko na 2 dni a miał na 3 i juz myślałam, ze się spotkamy:-DLiczyłam na sernik

Wisieńko
, Ty już dobrze wiesz czym ty moja anielska diablico;) No to co, że na dwa dni, przyjeżdżaj!!!

A co się dzieje z Marzenką?

reklama
Wisieńka, psotka - neurolog stwierdził lekką asymetrię, mały nie trzyma główki jak się go za rączki podnosi,a jak leży na brzuszku to rączki mu uciekają do tyłu. Na skierowaniu napisane jest Hipotonia typ I czyli jakby obniżone napięcie mięśniowe. hmm a jak byliśmy 6 tygodni temu na wizycie to było podwyższone napięcie w nóżkach :/

Ostatnia edycja:
Do góry