reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

reklama
Psotko to za tydzien więc jeszcze duzo czasu jak się wszystko już ustali to dam zanć:tak: A juz tam diablico. Ciekawość:-D
malamii to czasem tak jest najpierw WNM potem ONM. Wszystko bedzie dobrze zobaczysz rehabilitacja czyni cuda:tak:

Jak myslicie czy Mila jest do mnie podobna

No u nas cisza nocna... przynajmniej u jednego bo drugi zabrał się za wiercenie łóżka :baffled:
Muszę popracować znowu nad samodzielnym zasypianiem mojego dziecia bo przez te ćwiczenia się rozregulował wiercipięta mały. Obecnie działa na niego tylko unieruchomienie łapek i zasłonięcie połowy twarzy moimi rękoma :confused2:

Malamii za szybkie i skuteczne ćwiczonka &&&&&&&&&&
Gocha fiu fiu... no to co - gratuluje powiększenia rodziny :-D:-D:-D wstaw jakąś rodzinną fotkę :-D

reklama
Witajcie kochane

nie było mnie pare dni i nie wiem co sie u was dzieje , u nas wszystko po staremu Klaudusia dalej jest grzeczniutka jednak małpica nie chce sama byc tylko potrzebuje towarzystwa zeby z nia rozmawiac i najlepiej zeby siedziała nie chce juz lezec ale z tym siedzeniem nie bardzo jeszcze

Zaraz ide was troszke poczytac

Do góry