reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Orchi te wariatki na pewno w pozytywnym znaczeniu więc dziękuję slicznie. Faktycznie z zmrokiem włącza nam się świr:-D
Magia współczucie kochana tych posiedzen, mam nadzieję, ze nie złapaliście nic
Emka do mnie przyjedzie teściowa :baffled: a potem opiekunka:baffled:

Mila spi a mnie napierdziusza tak głowa, ze idę się zaraz połozyć:baffled:Może zasnę a może wpadnę.

Psociu miła ma slę buzialki
Maqnio żonko obgadane więc buzi i snów długich dla Rózi

A ja się ciesze, ze mamy taki duzy wózek:-D

reklama
Orchi, dzięki, ja jutro spróbuję podnieść leżysko, może to pomoże.... jutro na szczęście Mama wpada, to przynajmniej uda mi się zakupy zrobić....

Wisienka, masz jakąś poleconą opiekunkę, czy z agencji bierzesz?

a mój mąż kazał sobie włączyć piosenkę Denisa Rusosa my friend the wind i chodzi z małodym po sypialni w rytm tej 'romantycznej' pieśni... :)

Ostatnia edycja:
Balkan dam ogłoszenie w gazecie lokalnej i będę robiła przesiew, chyba, ze trafi się ktoś z polecenia. Na pewno mocno sprawdzę tą , która wybiorę i na pewno będę ją często i systematycznie kontrolować. W każdy możliwy sposób

hej, ja wpadam na chwilkę aby zameldować, że my już w domu.. podróż super, tylko jeden przystanek..ale to co działo się w domu od 15 do teraz można określić jednym słowem - armagedon..
mały od 2h płacze, od 1h budzi się co 10min z jeszcze gorszym płaczem.. mąż nie daje rady go uspokoić:szok: tylko ja.. kończy sie na usypianiu na rękach.. nawet uśniecie przy cycu nie pomaga..nie wiem już co robić.. płakać mi się chce..a i atmosfera w domu napięta bardzo nie tylko z powodu płaczu małego..

Magia czy dobrze zrozumiałam.. zaczynasz wprowadzać jakiś nabiał? ja chyba też zacznę..

Trzymajcie się kochane

witam sie wieczornie
jestem dzis nie do zycia. z nosa cieknie i do tego kaszel sie przyplatal az rozrywa pluca. jakby tego malo to jeszcze maly marudny jakis. tylko na rekach lub zabawa z mama, ale chyba go wymeczylam bo po kapieli przy butli padl. spanie po 30min, i godzinke na dworze bo wiecej z nim nie dalam rady chodzic, nogi mi odmawialy posluszenstwa.

magia to przykre ile trzeba sie naczekac na wizyte. brak slow.
asica jak tam po wizycie

reszte witam

magia bidulo, kurde piekielna ta nasza słuzba zdrowia, brak slow, eh....tulam!
wiśniówko kochana ja tez lovam a reszte wisz - jak to psota mówi:):)
silvia kochana duzo zdrówka!!
konwalianko ściskam cię najmocniej jak potrafie i duzo sily, zeby to wszystko jakos przetrwac i ogarnąć:)
psota, Dawidus:*:*
orchi Miśka:*:*
sister Lilu:*:*:*

lece w kimke, buziolki!

reklama
Maqnio śnij o żonkach:-pa nie jak Psota o obcych facetach
Psotko witajcie kochana, do stóp składam całusy:-DDawidoffffffffff śpi? Milcia uderzyła w kimkę po 6. Ja mam jakąś cholerę i opierpapier chłopaków, a co!!! Zarza jeden pranie rozwiesił, drugi gary umyl a ja na kompie. Staram się jak moge rzucić perfekcjonizm i nie sprzątałam prawie dzisaj. Żyję ciastem, kawą i spacerkami z Milą:-D

Do góry