reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Cześć Dziewczynki!
Ale Wy macie tempo pisania. Na bank Was nie doczytam !!! Jestem bez szans :szok:.

W każdym razie dużo zdrówka dla wszystkich chorych maluszków (choć mam nadzieję, że ich nie ma) i ich mamuś (tu chyba gorzej - pierwsza ja, z nerwobólami międzyżebrowymi, masssakra :szok:).

Wiecie co, w wieku 38 lat zostałam poczwórną babcią :-D.

Moja suczka właśnie kilka godzin temu się oszczeniła. Mam teraz w domu pięcioro maluchów :-D do wykarmienia.

reklama
Gocha haha babciu, to masz przychówek. :tak:

Dziewczyny moja przyjaciółka Ewelka właśnie zrobiła test i są 2 kreski:-D A ja rok temu byłam u gina potwierdzić ciąże. Będzie lipcówką 2012.:-DMusze namówić ja na forum

Gocha, no to gratulacje Babciu!!!!

Konwalianka, współczuję koncertu po przyjeździe.... Tymek nawyraźniej wrażliwiec musi teraz odreagować....

Sylwia, zdrowia życzę!!! I oszczędzaj się, żebyś jak najszybciej wyzdrowiała....

oj chyba się spać położę.... i nie rozpisujcie się za bardzo, bo znowu pół ranka będę Was doczytywać....

buziaki :*

Wisieńko, Dawiduś właśnie zasnął:) Wymęczyłam go dzisiaj strasznie, także już przy mleczku odpłynął;)
Mówisz, że ustwiasz swoich facetów;) Jakoś nie mogę sobie Ciebie wyobrazić krzyczącej;) Co do snów, to chyba ostatniej nocy udzieliły mi się nasze rozmowy;)
Ja rok temu testowałam :) i wyszły dwie krechy:)))

Gocha nie wiem czy Twoje piersi to wytrzymaja:-D Chyba bedziesz musiala butla dokaramiac:-D I od razu do opieki po jakies dofinansowanie sie zglos, bo takie maluszki to zjesc potrafia:-D A psiaki jakie? Jakas rasa czy kundelki?

Ja tez Was dzisiaj nie doczytuje, bo bym do nocy siedziala. Mała juz prawie zdrowa, za to ja sie rozkladam, zasmarkana jestem heh. Ratuje sie mlekiem z miodem i maslem cos efektow narazie nie widze.

reklama
Do góry