reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Emka do mnie przyjedzie teściowa :baffled: a potem opiekunka:baffled:
ta tesciowa co ci mala sadzala? :-D ja nie wiem jak ty, ale po tym jak widzialam jak opiekuje sie malym od corki to ja podziekuje. Na prawde strach! deske 2 m do prasowania z zelazkiem zostawia z maly w pokoju, a maly ciagle sie na nia wspina. Niech mu tak za przeproszeniem pierdyknie to zelazko w leb to po dzieciaku :no:
brak wyobrazni :wściekła/y: jak moglabym zostawic z nia mala? :/

Wisienko przesliczne to czarno-biale zdjecie. MIlunia jest identyczna :-)

Heloł wariatuńcie moje kochane:-)

Gocha Ależ masz teraz wielką rodzinę:-D Ale żeby tak od urodzenia dzieci miały wąsy i brody?;-):-D
Wisienko No jak dwie krople wody. Siostrzyczki:-D
Psocia Słyszałam, że serniczek nam pieczesz:-p Stęskniłam się:-) A jak ząbkowanie u Dawidka?

aaaa, Emcia gratuluję Wam regularnych kupek! No, może bardziej Nico:-D Soczek działa!

Magia, jak nam? Polowi Wisieńki;) Ja też tęskniłam;) Dawiduś dostaje Osanit i jest ok, zobaczymy co bedzie dalej...

Wisieńko
, eee tam, od urodzenia jesteś śliczna:)

Marzenko, chyba Cię tutaj myślami ściągnęłam! Właśnie pytałam o Ciebie:))

Emka ja mysle, ze ją wyszkolę. Teraz na weekendzie ani razu nie sadzała i stosuje się do moich zalecen. No i Mila będzie miała 8 miesięcy bo najpierw jeszcze Pol z nią trochę zostanie. A z opiekunką tez nie łatwo trafić. Moja teściowa to raczej taka przewrazliwiona i nadopiekuńcza trzeba ją tylko przestawić na 2011rok:-D
Magia witaj Psota się schowała jak tylko ma piec sernik:-D

Gocha, gratuluje psiaków, dawaj zdjęcia jak sunia skończy produkcje :-D
Wisieńka, łooo matko identyczna :-) śliczna
Miczka, Psota moja też teraz tak zasypia albo przy cycku odpada

M. wrócił z pracy 19, zjadł i już zasnął...

Wisienko Ponawiam pytanie - czy to możliwe, że nie mam Cię na FB???? Łobuzico, toż dałam Ci moje namiary. Tylko sprawdź PW:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry