reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Dziewczyny poddaje się, nie jestem w stanie was doczytać:-(przeczytałam ze 20 stron i drugie tyle mi zostało:-(
Konwalianka mam nadzieję, że paznokieć ładnie się goi
Psota oj biedna jesteś dziewczyno z tym zdrówkiem, musisz koniecznie uważać na siebie
Wydrusia czapeczka prześliczna, tak jak właścicielka:)a co z główką jest nie tak?nic nie widać. Obwiniać się o to nie możesz a główka z pewnoscią się jeszcze dobrze ukształtuje
Aneta ja też mam nieraz dosyć jak mała marudzi i nie wiem o co jej chodzi. Życzę dużo cierpliwości i siły

i to tyle mi się udało wyczytać:sorry2:
Dziewczyny gratuluję ślicznych bobasów, przystojnych mężów no i rewelacyjnych figur!!!jesteście wszystkie piękne i młode!ja niestety mam jeszcze co gubić po ciąży i w przyszłym tygodniu zabieram się za ćwiczenia bo inaczej to w przyszlym roku na plaży greenpeace będą wołać żeby wieloryba usunął:-D
U nas całkiem dobrze, mała troszkę przybrała przez tydzień i waży "już" 5500. ślini się dalej jak buldog i czekamy na prawą dolną jedynkę, której Zuzia ciągle szuka:-)

reklama
Witam!
Ja dopiero tylek podnioslam z lozka, Ł zajal sie malym a teraz gdy ja wstalam czas byl na kolejne spanie wiec mam chwilke
laugh.gif
w nocy juz od minimum 2 tyg nie wstaje robic mleka,budze Ł a ja leze z malym:-D
Psota, zgadzam sie z Toba zamiast dziekowac Bogu za ocalenie martwia sie walizkami:confused:
Aneta, widze ze podejscie do Filipka sie zmienia, bardzo sie ciesze;-)
Asica &&&, bedzie dobrze;-)
Magia &&&& i wlasnie mozna juz z takim maluchem do alergologa?my tez musimy:angry:
Wydrusia ciekawy dzien sie wam zapowiada:-D
Balkan tez tak mam nagrywam ciegle filmiki albo robie zdjecia:-Dale moj synus cwany chyba wie ze cos robie bo przy nagrywaniu przestaje gadac a do zdjec sie dowraca:-D
Konwalianka podziwiam Cie ze to wstawanie, moj o 7 a ja czasami nie daje rady doopki podniesc:-D
Teska zostaw go na troche z mala niech zobaczy jak jest, ja tak zrobilam i jest lepiej sam z siebie mi pomaga
Dzis mam mega cohote na szpinak, musze zrobic ale najpierw pogonic Ł na zakupy

asica mocno kciuki zaciśnięte

balkan hehehehheheh dobry ten filmik a mnie obok wyślwietlił się ten co wcześniej wklejałas i nie mogłam sie oprzec i wklejam na poprawę humoru PA190047 - YouTube :-D:-D:-D:-D

dodi trzymam kciuki za wizyty a małżowi się należało ale chyba go nie pobiłas ?:confused::-D:-D:-D

aneta jeszcze 2 dodatkowe tygodnie urlopu się należą - warunek wniosek trzeba złożyc 2 tygodnie przed końcem macierzyńskiego (chyba jakoś tak) to w twoim przypadku końcówka listopada

dla mnie 7 to już by było zbawienie mały wstaje o 5:00:szok::-Dale o 18:00 już zasypia na noc ( o 2:00 ) wstaje na jedzonko i mi nawet ten system odpowiada bo mam caaaaaaaały wieczór dla starszej córci

magia kciuki za wizytę u medyków

Ostatnia edycja:
Witam południowo:)
tak mnie pochłonęły zakupy na allegro ze straciłam poczucie czasu...nakupowałam małej zabawek ze hohoh;)
a tak patrząc na nasze wieczorne " wypociny" stwierdzam że......chyba nawdychałyśmy się za dużo dwutlenku wegla hahah

sesti pliss wklej co kupiłaś ja już planuje powoli świąteczne zakupy bo później ciężko tak naraz wszystko

hehehha a po dwutlenku to nie takie by były historie :-D

Madzia, ja pytałam się kadr i to będzie 13.12, ale właśnie dlatego, że już mam złożone podanie o te 2 tyg dodatkowego macierzyńskiego. Składałam w tym samym czasie co oddawałam akt urodzenia, u nas to z automatu niemalże poleciało ;-)

Madzia, no o maly włos doszło by do rekoczynu hehehe...ale sie powstrzymałam.. za to była kara...szlaban na .... :-D:-D;-)

sesti ja co wyjście do sklepu małej cos kupuję, ale na razie to takie male zabaweczki, jak grzechotki czy miekkie ksiązeczki:) na większe przyjdzie pora hehe

reklama
Hej dziewczynki :-)

my dzisiaj mielismy nieciekawa nocke. Mala polozona o 20:15 spala do polnocy, ale pozniej obudzila sie o 2 :/ i do tego momentu wstawalam co 20 min bo sie wybudzala i jeczala, wsadzalam jej smoka i zasypiala na... kolejne 20,30 min :/ wzielam ja w koncu do lozka i pospala chwile i od 7 juz sie wiercila. Pozniej dostalam opiernicz od D ze za wczesnie ja klade (+ zmiana czasu) i mala sie za wczesnie budzi :crazy: nosz sie nie wytlumaczy facetowi ze to nie ma nic do rzeczy bo jesli ja poloze pozniej to do tego momentu na pewno zasnie, pozniej sie obudzi i na jedno wyjdzie :angry: eh...

Aneta program do pomniejszania zdjec ktorego uzywam to irfanview tu masz link IrfanView 4.30 - dobreprogramy
jest bardzo prosty w obsludze :-)
Balkan swietny filmik :-) Nicoi doslownie kilka dni temu zaczela sie przekrecac tak na bok gdy bawi sie grzechotka. Ah... chyba kazda matka jest swirnieta na punkcie swojego dziecka. <3
Asica kciuki trzymamy
Wisienka i psotka co wy sobie takie nocne pogaduchy urzadzacie. Nie macie roboty czy co?! jak cos to zapraszam do mnie, bedziecie mi nosic Nicole :-D a ja sie wyloze na lozku :-D
WYdruska udanego pobytu u kolezanki :-)
Dodi to ty masz to samo co ja z D. NIby mowi ze mu nie przeszkadza jak mala jeczy w nocy ale pozniej na mnie wine zrzuca ze to przez to ze ja za wczensie klade :-D bosze... co za typy nie z tej ziemi :-D

Do góry