reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
o wy..no ja to muszę syna przestawić, aby później szedł spać czy cos.. wy tu takie pogawędki prowadzicie podczas gdy ja już śpię.. ech.. tyle człowieka omija..

Dzień dobry śpiochy!!!!

Hej!!!mam nadzieje ze u was wporzadku,bo u mnie nie ,do meza sie nieodzywam ,wczoraj na mnie tak nawrzeszczal ze az lzy mi polecialy,to przez to ze mala dala mi niezle w kosc i zaczelam sie troche denerwowac na mala mam teraz wyrzuty sumienia ogromne a to wszystko przez zmeczneie ze musze wszystko sama robic a on tego chyba nierozumie...:-(

Witam porannie,
kawa już zrobiona, śniadanie zjedzone więc mogę posiedzieć przy BB. Muszę znaleźć jakiś szybki i łatwy program do konwertowania rozmiarów zdjęć, bo 3MB to trochę za dużo jak na jedno zdjęcie...

Mały obudził się o 6 z mega płaczem, bo głodny. Teraz sobie smacznie śpi, chociaż zaraz będzie kolejne jego karmienie więc lada chwila obudzi się marud. A tak w ogóle to to mały cwaniak jest... była zmiana czasu i teraz jak kąpiemy go o 20, czyli po staremu o 21, to ten siłą rzeczy zasypia o godzinę później. Ale wstaje już normalnie, czyli o godzinę wcześniej. No ale może i to mu się unormuje ;-)

Teśka, będzie dobrze :-)

Hej Kochane :-)Lila śpi a ją pakuje ciuszki bo jedziemy do znajomej na caaaaały dzień :-) a co :-) najpierw na kontrole do lekarza potem małe zakupy i fiu :-)moja wczoraj zasnela po 21:angry: ale w aucie ok 2 godz spała obudzila sie o 2.30 wyciumkała mleczko i poszła spać :-) wstała o 6.30 i o 8 kimnęła dalej :-)
Teśka główka do góry Kochana będzie dobrze :-)
Konwalianka moja też wcześnie zaczęła wstawać o jakieś 1,5 godz :crazy:

Cześć dziewczyny!
Wleciałam, żeby się przywitać i lecę czytać co napisałyście, a że przez cały długi weekend mnie nie było to mam lekturę na cały dzień:-)

reklama
Do góry