reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
o wy..no ja to muszę syna przestawić, aby później szedł spać czy cos.. wy tu takie pogawędki prowadzicie podczas gdy ja już śpię.. ech.. tyle człowieka omija..

Dzień dobry śpiochy!!!!

Hej!!!mam nadzieje ze u was wporzadku,bo u mnie nie ,do meza sie nieodzywam ,wczoraj na mnie tak nawrzeszczal ze az lzy mi polecialy,to przez to ze mala dala mi niezle w kosc i zaczelam sie troche denerwowac na mala mam teraz wyrzuty sumienia ogromne a to wszystko przez zmeczneie ze musze wszystko sama robic a on tego chyba nierozumie...:-(

Witam porannie,
kawa już zrobiona, śniadanie zjedzone więc mogę posiedzieć przy BB. Muszę znaleźć jakiś szybki i łatwy program do konwertowania rozmiarów zdjęć, bo 3MB to trochę za dużo jak na jedno zdjęcie...

Mały obudził się o 6 z mega płaczem, bo głodny. Teraz sobie smacznie śpi, chociaż zaraz będzie kolejne jego karmienie więc lada chwila obudzi się marud. A tak w ogóle to to mały cwaniak jest... była zmiana czasu i teraz jak kąpiemy go o 20, czyli po staremu o 21, to ten siłą rzeczy zasypia o godzinę później. Ale wstaje już normalnie, czyli o godzinę wcześniej. No ale może i to mu się unormuje ;-)

Teśka, będzie dobrze :-)

Hej Kochane :-)Lila śpi a ją pakuje ciuszki bo jedziemy do znajomej na caaaaały dzień :-) a co :-) najpierw na kontrole do lekarza potem małe zakupy i fiu :-)moja wczoraj zasnela po 21:angry: ale w aucie ok 2 godz spała obudzila sie o 2.30 wyciumkała mleczko i poszła spać :-) wstała o 6.30 i o 8 kimnęła dalej :-)
Teśka główka do góry Kochana będzie dobrze :-)
Konwalianka moja też wcześnie zaczęła wstawać o jakieś 1,5 godz :crazy:

Cześć dziewczyny!
Wleciałam, żeby się przywitać i lecę czytać co napisałyście, a że przez cały długi weekend mnie nie było to mam lekturę na cały dzień:-)

reklama
Do góry