reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Malami a moze po prostu nie odpowiada mu smoczek od butelki? Moja pije z butli tt takiej ktora niby ulatwia karmienie piersia, z innej tak srednio pila, krztusila sie i wiecej lecialo po brodzie;-)

Dodi ja tez bym chciala zeby figura byla idealna bez mojego wkladu:-p Ale tak sie chyba nie da... Czasem troche pocwicze, ale systematycznosci mi brak:sorry2:

Ostatnia edycja:
reklama
Ania, ja tez mam buteleczki z TT, jak ja na poczatku dokarmiałam to ładnie piła w sumie...

A i dziś kupiłam małej nowy smokuś z MAM ale to chyba nie ten płaski...w kształcie takiego jakby motylka i lancuszek do smoka bo ciagle jej gdzies na podloge "wylata" hehe od razu go załapała i jej smakuje:) nawet świeci w ciemności, przynajmniej w nocy go od razu zobaczę:)

Alexandra, przeglądałam twoje zdjęcia na fb, jakas ty piękna, nie wiem dlaczego mówisz o kompleksach, piekne gęste włosy, super figura, biust rewelacja, a te oczyyyy.... chodz zamienimy sie hehehe, nawet sobie z psotką gadałysmy jakaś ty piekna, jedna lipcówka piekniejsza od drugiej normalnie... chyba tylu pieknotek na żadnym wątku nie ma:)

Ostatnia edycja:
Ufff doczytalam was :-)

Psota, pisalam ze mnie nie chcesz na FB bo juz dwa razy wspominalam na forum ze prosze o namiary i cisza ;-) ( wiem, ze pewńie nie doczytalas, dlatego zaraz wysle ci PW)

Emka, wkurzylam sie na twoja tesciówe. Jak mozna otwierac cudza korespondencje? :angry:

Wkurzylam sie tez dzis po zakupach. Kupilam Ewci herbatke rumiankowa i kubeczek z miekkim dziubkiem, z wolnym przeplywem. Naszukalam sie tego jak glupia, malz mial juz nerwa bo stalam na dziale dzieciecym chyba z 15 min zanim to wypatrzylam.
Przyszlam do ddomu, otwarlam i szlag mnie trafil, ktos sobie wyjal dziubek :angry: co za chamstwo...

Bo malzowie to w ogole jakies typy niecierpliwe chyba:-D

A lipcowki piekne, nie ma co sie dziwic, w koncu lipcowe dzieciaczki po kims urode musialy odziedziczyc:-)

dobranoc!

Corin tez bym miala nerwa. jak tak mozna
dodi, Alex jak ja tam do was przyjade i dostaniecie po pupce. ogladalam wasze fotki tylko pozazdroscic.
ania ja chyba ciebie nie mam na fb. podaj namiary jesli chcesz mnie w twoim gronie

Dodi, nie oplaca mi sie, to po pierwsze, bo sklep jest 20 km ode mnie. Wiecej zuzyje paliwa niz ten dziubek warty. A po drugie, jak mam udowodnic ze dziubka nie bylo?

Ania ja tez poprosze namiary :-)

Mailuj wypatrzylam cie u dziewczyn na FB i uszczesliwilam zaproszeniem ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry