reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Hej Konwalianko:-)
My od zmiany czasu też wstajemy o 5:baffled:
Psocia no pewnie, że tęskniłam:tak:
Miczka Corin nie cierpię oszustów:angry:
Nie mam co robić, bo wszyscy śpią (włącznie ze Stasiem) i muszę siedzieć cicho.

Ostatnia edycja:
dzień dobry,
my dziś z Natalką w domu zostajemy, małż do ojca na grób, rodzice i siostra do jednych i drugich dziadków. Moze wieczorem choć uda mi sie wyrwac i zapalic znicze.Pierwszy raz ten dzień jest dla mnie inny....
u nas noc ok, 0:30, 4 i 7 ( powitałysmy dzien z pełnymi majtochami- zawsze była to 8 rano przed zmiana czasu)).
życzę Wam spokojnego dnia wśród bliskich- zwłaszcza tych, których już nie ma...

Sesti U nas też produkcja kupy - tyle że od 5. I na cmentarz dziś nie pójdziemy... Ze Stasiem jakoś nie chcę spacerować po cmentarzu, a Łukaszek chory i trochę u nas pada. W tym tygodniu pójdziemy na króciutko na cmentarz.

sesti no właśnie. Jakoś mi nie pasuje z wózkiem na cmentarz. Parę dni po święcie zmarłych wskoczymy z małym w foteliku na Wólkę. Mam tam mojego serdecznego kolegę.

u nas Wólka do poddzielnica Mławy :)też jest tam cmentarz i lezy tam moj teść...
a ja mam palić komu- poza dziadkami, mam masę pradziadków i 3 groby z pra pra dziadkami- a dla mojej córy to juz hoho

Witam kochane po przerwie weekendowej. My wczoraj wróciliśmy od rodzinki. Byliśmy na wsi i było cuudnie. Igunia baaaardzo grzeczna, przez te 3 dni nie słyszałam jej płaczu, każdy był zadziwiony i młoda zauroczyła całą rodzinkę.

Niestety nie nadrobię coście pisały. :-(Pozdrawiam cioteczki i mam nadzieję że weekend był i jest udany. :-) Buziole

reklama
Hej laseczki, ale ja śpiąca.... u nas też kupa chyba idzie, ale widzę, że mały śpiący jeszcze to może coś pośpimy... oby!

Chciałam wam pokazać zdjęcie zorzy polarnej jaka byla w nocy. Oczywiście nie widziałam jej bo jak skoro kładę się o 9 spać :baffled::baffled::wściekła/y: no ale wchodzę na fejsa a tam sąsiad ma zdjęcie z opisem wczorajszym to się pochwalę. Ta góra to jedyna góra w okolicy, mamy ją z jednej strony a z reszty wodę bo to miasto na takim półwyspie leży. Od nazwy tej gory jest nazwa naszego miasta. Jak będzie ładna pogoda to zrobię zdjęcie z balkonu na nią :-)
393303_293147967369561_100000230800625_1122676_2071603230_n.jpg

Do góry