mailuj a co mi innego pozostalo? mam przylozyc lekarzom pistolet do glowy i powiedziec ze natychmiast rzadam USG?
no wiesz, mozna to zrobic ale hm.... tak czy siak doczekam sie tej daty, troszke z niecierpliwiona ale... :-) czuje ze wszyatko jest ok wiec nie mam powodow do wiekszych zmartwien.
a Corin ostatnio miala chetki na arbuza i jej maz kupil jak byli w supermarkecie, chyba o to chodzilo nie?
tez bym zjadla takiego soczystego ^^
ORCHIDEA nie ma sprawy, jak bedzie cos ciekawego to sie na pewno podziele, choc te informacje czasami na nic sie zdaja jak juz masz tego maluszka przed soba i stosujesz swoje wlasne wypracowane metody opieki, choc niektore artykuly nie powiem.. jesli chodzi o zdrowie i zywienie to nie mam zielonego pojecia, staram sie to nagrabiac na bierzaco/
a dzisiaj zapisujac sie na USG trzeba bylo wyciagnac numerek d kolejki, sa dwa guziki: dla ludzi normalnych i dla kobiet w ciazy. Przede mna byly doslownie tylko dwie osoby, ale nie chcialybyscie widziec tej koleji co byla dla ludzi, ze tak powiem, nie w ciazy
!!! chyba z 40 osob czekajacych po kilkanascie do ..dziestu minut ( sama w niej czekalam w tamtym roku i marzylam zeby byc ta w ciazy, ktora przychodzi, rejestruje sie od razu i wychodzi)
no i patrzcie, dotknal mnie ten zaszczyt, czulam sie dumnie
hahah