reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Dziewczyny widze, ze piszecie o szpitalach. Mi ciezko bylo znalezc dobrego lekarza bo w pierwszej ciazy mieszkalam w Bydgoszczy i tam chodzilam. Rodzilam tez w miejskim. Teraz blizej mi do Torunia. Prosze napiszcie jak dlugo po porodzie trzeba tam zostac, czy jest mozliwosc wybrania wlasnej poloznej i dostania znieczulenia. Chociaz chyba znieczulenia nie ma juz nigdzie

Corin super, że dzidziol zdrowy i ruchliwy!! nie mogłobyc inaczej:) i wogóle sie nie przejmuj ze gin tak powiedział o brzuszku, noś go dumnie i wypinaj ile wlezie a co!!! mój mały tez wg usg jest starszy o 1t1d, ale suwaczek zostawiłam wg om.
em_ka fajnie ze trafiłas na taka położna, w polsce to raczej można o takiej pomarzyć, faktycznie troche ci za poźno wizyte ustalili, i jak masz byc spokojniejsza to warto isc prywatnie, bo sie nerwowo wykonczysz:)
monia_bed witamy witamy. kurcze fajnie! coraz nasz wiecej!! a ile sie pięknych dzieci urodzi w lipcu ho ho!

no to fanie corin żę wszystko w porządku.
monia bed witaj. ;-)
em_ka . gadżety super. cera u mnie też kiepska :szok:

u mnie cera nie najlepsza i chyba opryszczka mi sie robi na wardze, to moja pierwsza w moim zyciu :-(, czym ja mozna posmarowac??
w I ciazy mialam cere idealna i córcia była:-)moze MAcius bedzie teraz

[/B]Corin[/B] super że z dzidzią wszystko ok bardzo się cieszę :) aż dziwo,że tak machają te bąbelki rączkami a jeszcze są w sumie takie malutkie :D em_ka no faktycznie Cię umówiła jakoś późno,a co do przezierności wiem jaki stresik musisz mieć miałam tak samo do wczoraj :| a gadżety naprawdę fajne :D

reklama
Gon1a jak dla mnie super sa te plastry na opryszczke, compleed . Sa przezroczyste dzieki czemu ich nawet nie widac, jednak ja stosowalam je jedynie na noc i czasami w ciagu dnia, ale zazwyczaj moczy sie od picia i od jedzenia, takze najlepsza noc. Normalnie jedna opryszcze zawsze z 1,5 tyg-2 leczylam, a z plastrami w kilka dni. Sprobuj, widzialam ze sa w aptekach i na noc.

maqnio pytalam sie Susany i powiedziala ze nic nie szkodzi, ze zrobia mi pozniej te USG i zebym nie szla prywatnie. No to isc nie bede. Mowi ze jedne badania sa miedzy 11 a 14 tc a kolejne daty to miedzy 14 a 16 wiec mnie troszke uspokoila.
a te Tocolog to jest koles ktory bedzie mnie badal, mierzyl brzuch, badal piersi, pobieral material na cytologie. Oby mi sie facet trafil, bo z babeczkami roznie bywa. A z ta polozna rzeczywiscie mi sie fajnie trafilo, super kobitka/.

Orchidea na poczatku czyli przez pierwsze 1.5 miesiaca bylam bardziej nerwowa. Teraz podchodze spokojnie do tej ciazy, choc nie powiem ze zawsze zostaje namiastka obaw z racji tego, ze juz dlugo nie mialam wykonanych rzednych badan poza tymi co zrobilam prywatnie, no i oczywiscie chcialabym zobaczyc malensto i wiedziec jak sie miewa. A paczka rzeczywiscie mnie zaskoczyla, byly wniej jeszcze kupony darmowe na ksiazki, chyba 6 tych ksiazeczek dostane z bajkami. Dzisiaj to wysle ^^

Ostatnia edycja:
Do góry