Witam
ja juz leniwce zrobilam wlasnie zasiadlam z talerzem podgrznyach podpieczonych i poczytalam od wczoraj wieczora co naskrobałyście.
Anulka mam nadzije ze Twoj facet zmadrzeje, w koncu niedlugo zostanie tata
verinique fajnie ze twoj facet juz w domciu, z czasem wroci wszystko do normy, a Ciebie czeka pare dni trudnych bo musisz kolo meza ganiac
Em-Ka ja juz ze 2,3 razy słyszałam bicie serduszka swojej dzidzi, moj lekarz za kazdym razem podglada dzidzie prze brzuch i dopochwowo, jak nie nogl wszystkiego pomierzyc bo maly sie wiercil probowal tak i tak i niewiele z tego wyszło
dodi ja ma 4-letnia coreczke i tez smiac ise chce jak sie ja oglada jak miala2 latka, taka mala smieszna, a jak oglada siebie jako dzidziusia to placze ze mam ma jakies dziecko na rekach, z zazdrosci placze, ostatnio jej wytlumaczyłam ze to ona i chyba w koncu bedzie ok, tez mam y bal w przedszkolu, ja zaszalalam kupilam jej sukienke sniezki, nie powiem za ile bo to ze znakiem disneya, w tesco były przed swietami, ale Asia jest szczesliwa, wrzuce Wam foteczke zaraz
ciesze sie ze wczorajsze wizyty udane tzn ze dzidzie całe i zdrowe i oby tak do konca:-)
margerita moze zmien lekarza, co on łaske robi, placisz wymagasz, bufon jakis
orchidea u nas w Lublinie w szpitalu klinicznym nikt na sale poporodowe nie moze wejsc, jest pokoj goscinny, ktory jest troszke porazka bo powinno byc ich pare zeby zdac egazmin, jest to dobre i nie, bo sie nie kreca ludziska po sali, ale zawsze jest jakies ale... np meza mogli by wpuszczactez musze sie zaczac ruszac zaczne od spacerów
to moja ksiezniczka