reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

veronique o kurcze! to ja nie wiedziałam, że tam tak jest. Dzieki kochana!! czyli moje pierwsze mysli o bielanach były słuszne. w takim wypadku, to chyba masz racje, toruń będzie lepszy - tak jak chciałam od początku. nie gniewam sie - raczej to dzieki wielkie za informacje:):):)jak bedzie nam sie zblizał termin porodu, to pewnie poprosze Cie o pomoc i bardzo dziekuje za propozycje:):):) widzisz jak to jest..lepiej dowiedziec sie z pierwszej reki, a ja myslalam,ze chełmża to dobry wybór, jak pozory potrafia mylić, dzieki jeszcze raz.

no i do torunia tez rodzinka przyjedzie, w koncu to kawałeczek:)
orchidea a to szkoda, ze tylko przez szybe, tu u nas z tego co wiem to tylko zima jest zakaz wchodzenia na oddział, ale to sie ciagle zmienia, wiec mam nadzieje ze i nam nie zabronia odwiedzin:)

reklama
No właśnie bym chciała żeby mogli wejść na odzidzał tymbardziej że przyjadą 270km :( ale cóż no jak wymóg taki to trzeba się dostosować

Witam kobitki:-) wczoraj miałam wizyte miałam wpaść coś napisać ale komp mi padł ...no więc wizyta za 100 zł a nic nie wiem... pan dr. zrobił mi USG przez powłoki brzuszne i wielka klapa zapomniał sie ,że jestem po 2 cięciach zrosty zasłaniały wszystko tzn pare razy widziałam bączka jak ssał kciuk ,pózniej widziałam swoje jelito heh.... chciałam żeby nagrał na płyte w 4 d uznał ze w tym tyg ciązy się nie robi bo mozna sie przestraszyć hmmmm jednym słowem robił ze mnie idiotke.Gdy poprosiłam aby zrobił USG przezpochwowe bo chciałabym zobaczyć co małe ma między nózkami pan dr znowu stwierdził,że się nie opłaca bo dziecko żle leży i tak nic nie podejrzymy . Więc suma sumarą zero jakichkolwiek pomiarów , zero info;-) Następna wizyta po powrocie z ferii 3 lutego.

margerita..co za baran - za przeproszeniem z tego faceta. Kurcze!! zero empatii! Powinien wiedzieć, że przecież każda kobitka która przychodzi oglądac swojego dzidziolka chce się dowiedzieć jak najwięcej no i przede wszystkim chce Go zobaczyc i sprawidzic, czy wszystko jest w normie. Współczuję i wcale sie nie dziwie, że się wkurzyłaś. Miejmy nadzieję, że przy następnej wizycie będzie lepiej:)

margerita126 cześc słoneczko chorobcia to jakiś dziwny ten lekarz :| czasem nie rozumiem tego idziesz prywatnie z myślą,że da Ci wyczerpujące odpowiedzi a tutaj jakiś lekarz się trafi i lipa :( Ale z dzidzią wszystko w porządku ??

Witam dziewczyny!

Nil - cieszę się, że do nas dołączyłaś :)

Corin - pisz co i jak jak wrócisz :)

Veronique - biedna się nadenerwowałaś.. Na szczęście Twój mężczyzna już w domu, jak napisałaś. Opiekuj się nim dobrze, żeby później w czasie porodu i po, mógł się zrewanżować ;) Dobrze, że wszystko już ok i jesteś spokojniejsza :*

Anulka - tak jak napisały już dziewczyny, nie znamy do końca Twojej sytuacji i ciężko nam coś konkretnego poradzić, ale z każdej sytuacji jest wyjście, musi być. Porozmawiaj z nim na spokojnie, może to dobre wyjście żeby pomogła mama, tak jak pisałaś. Jednak spróbuj najpierw sama. I nie denerwuj się, jakoś się wszystko ułoży, zobaczysz.

Ja dziś w nocy nie spałam od 1.30 do 4.30. Obudziłam się jak mój kochany grał. Później on poszedł spać, a ja już nie! Co ja nie robiłam w nocy żeby zasnąć, pomijając czterokrotne sikanie i posiłek...

veronique o kurcze! to ja nie wiedziałam, że tam tak jest. Dzieki kochana!! czyli moje pierwsze mysli o bielanach były słuszne. w takim wypadku, to chyba masz racje, toruń będzie lepszy - tak jak chciałam od początku. nie gniewam sie - raczej to dzieki wielkie za informacje:):):)jak bedzie nam sie zblizał termin porodu, to pewnie poprosze Cie o pomoc i bardzo dziekuje za propozycje:):):) widzisz jak to jest..lepiej dowiedziec sie z pierwszej reki, a ja myslalam,ze chełmża to dobry wybór, jak pozory potrafia mylić, dzieki jeszcze raz.

no i do torunia tez rodzinka przyjedzie, w koncu to kawałeczek:)
orchidea a to szkoda, ze tylko przez szybe, tu u nas z tego co wiem to tylko zima jest zakaz wchodzenia na oddział, ale to sie ciagle zmienia, wiec mam nadzieje ze i nam nie zabronia odwiedzin:)
Wszystko bedzie dobrze nie martw sie blizej terminu podam Tobie numer telefonu albo Ty mi tak czy siak jak nie jednak to druga ciocia bedzie miala duzyr z poloznych to ja poinformuje to sie zgadamy jakos jak w szpitalu bedziesz czy cos ... :) TO Ciebie poznam :) z ciotka jedna czy druga zawsze razniej :)

Katerina Dziekuje za mile slowa... lezy biedaczek lezy ... zamiast o zebra sie martwic to na zmiane mowi a jak sie czujesz Robaczku ? Albo co z samochodem bedzie i tak wkolko Ja i samochod :)
A zeby bylo ciekawe kobieta hmmm dziewczyna ktora uderzyla w Pawla ... miala 3 miesiace prawo jazdy :) i nie wiedziala jakie zasady obowiazuja na rondzie:| Szok

Zgadzam się z Maqnio - to baran a nie lekarz! Nie zdziwiłabym się żeby przebieg wizyty był celowy. Przecież jak przyjdziesz drugi raz po to samo, to będzie miał drugą stówkę... :/

reklama
Margerita ja bylam w 11 tygodniu to Mi Ginka sama zaproponowala ... zeby nagrac na plyte Babla :D i wydrukowala 4 zdjecia i tez 100zl . Ale ja nie mam co narzekac naprawde... dba o mnie .
Cosie dzieje Kobietki z tymi lekarzami to sie w glowie nie miesci moja mama tez niedawno poszla na kase chorych .. do lekarza .... a chodzi regularnie ale mamy lekarz na jakims wyjezdzie byl poszla na kase chorych i moja mama miala operowanego miesniaka i zostalo tam cosik jeszcze i ten lekarz powiedzial bez niczego mojej mamie ze ma raka szyjki macicy na 100% ze wysle na histopatologie ale na 100 % ... Mama PRZERAZONA w ten sam dzien udala sie prywatnie ... a ten powiedzial ze to tylko zrost na macicy :| nic tam niema jest zdrowa jak RYBA :| czasami to lekarze naprawde BRAK SLOW przykro mi Margerito ze mialas spotkanie z takim lekarzem bo ... kazda taka wizyta powinna przebiegac w milej atmosferze... w koncu to szczesliwe momenty chwile !

Do góry