reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

veronique bidulko, bardzo ci współczuje, musiałas się nieziemsko zdenerwować. Całe szczęście w nieszcześciu, że to tylko żebra i brew, dobrze, że nic gorszego się nie stało. Nie denerwuj sie tak Kochana, już za chwilke pewnie wróci do domku i sie wykuruje, a Ty będziesz mogła zamienić się w pielęgniarkę:) Pewnie troche to potrwa, ale na pewno śla na nim po tym wypadku nie zostanie. Także spokojnie Kochana na bank będzie zdrów jak ryba.
Co do tego zakażenia to faktycznie powiedz o nim ginowi, bo to nie ma co lekceważyć, dą Ci jakiś bezpieczny antybiotyk czy cos innego i na pewno przejdzie w mig:)
Głowa do Góry:):):)
Anulka..eh..przykro mi, że musisz sie tak niepotrzebnie denerwować. Chyba w takich sytuacjach trzeba próbować rozmawiać, bo co innego zostaje? macie dzidziulka w drodze i dogadac sie trzeba - zatem trzymam kciuki, zebyscie wyszli na prostą:)
mala monis zazdroszcze spania, ja dzis od 3:30 na nogach..eh:)

reklama
Dzień dobry słoneczka. Veronique1986 współczuję i 3mam kciuci żeby Twoj facet szybko wracał do zdrówka ;) Anulka w Twoim stanie myślę,że to nie jest dopuszczalne żebyś miała tyle nerwów,musisz go jakoś postraszyć,bo co będzie jak maleństwo przyjdzie na świat?? Pamiętaj,że sama nie jesteś :) Corin na badaniach z tego co doczytałam,więc też pewnie przyjdzie szczęśliwa i wykluczy swoje obawy z dzidzią związane :) No i w sumie ja też dziś pospałam całą noc nawet siusiu nie wstałam dopiero nad ranem jak mój wstawał do pracy o 5tej :)

veronique będzie dobrze z tego co piszesz już dziś twój Pan będzie przy tobie .
Anulka porozmawiajcie na spokojnie .Nerwy nic nie pomogą .Na 100 % znajdziesz sposób by wyjaśnić tą sprawę
nil witamy serdecznie

P. LEŻY W ŁÓŻKU !!! Moj kochany ptys ... te zebra to za ciekawie nie wygladaja ... cale sine z jednej strony nie moze spac bo jak oddycha to go boli ale w domku sie lepiej poczuje mowil ze sie tyle w tym szpitalu napatrzyl ze... brak slow . Wyobrazcie sobie ze ... wczoraj RTG zrobili mu po 3 godzinach :| te szpitale w POLSCE to zakała ja juz nie wiem jak mowic bo BRAK SLOW . Maqnio a czy Ty moze w Toruniu bedziesz rodzic ?
Maqnio a do Ginki zadzwonilam i powiedziala ze mam ... mascia ta ktora mi przepisała posmarowac 2 X dziennie i na noc czopek założyć .
Oglądałam sie w lusterku... i .. czerwone mam tylko Wargi sromowe i chyba wiem od czego mi sie to zrobilo ... "Depilacja golarka" odrastaja te wloski swedza kłuja i stad takie nieprzyjemne uczucie .

veronique no pewnie ze zawsze lepiej jak małż w domku bedzie sie kurował, ma Twoja opiekę, i na pewno szybciej dojdzie do siebie u Twego boku. A zebra sa paskudne do gojenia, bola długo, ale na szczescie i to da sie wyleczyc, tylko nie moze sie biedak forsować. Bedzie dobrze. Co do szpitala to na początku chciałam w toruniu na bielanach, ale potem zdecydowałam sie na Chełmże, bo moj gin tam pracuje i ponoc ładny, wyremontowny oddział i ponoc piguły spoko - takie słyszałam opinie od kolezanek, które tam rodziły a poza tym mam cała rodzinke w chełmży, wiec bedzie mnie miał kto odwiedzac..choc to tylko 3 dni na oddziale, ale z kims bliskim zawsze raźniej:)a Ty gdzie urodzisz bobasa?

Ale będziesz miała dobrze maqnio odwiedziny rodzinki,,, u mnie jesli odwiedzą to dzidziulka tylko przez szybę będą mogli oglądać a ja będę w sali odwiedzin niestety taki szpital,,,

reklama
veronique no pewnie ze zawsze lepiej jak małż w domku bedzie sie kurował, ma Twoja opiekę, i na pewno szybciej dojdzie do siebie u Twego boku. A zebra sa paskudne do gojenia, bola długo, ale na szczescie i to da sie wyleczyc, tylko nie moze sie biedak forsować. Bedzie dobrze. Co do szpitala to na początku chciałam w toruniu na bielanach, ale potem zdecydowałam sie na Chełmże, bo moj gin tam pracuje i ponoc ładny, wyremontowny oddział i ponoc piguły spoko - takie słyszałam opinie od kolezanek, które tam rodziły a poza tym mam cała rodzinke w chełmży, wiec bedzie mnie miał kto odwiedzac..choc to tylko 3 dni na oddziale, ale z kims bliskim zawsze raźniej:)a Ty gdzie urodzisz bobasa?
Maqnio posluchaj mnie teraz uaznie ale nie gniewaj sie NIE idz do chełmzy ... bo jak cos bedzie nie tak odpukac automatycznie jedziesz do Torunia na Bielany ! Ja na bielanach mam 2 ciocie polozne jesli tylko chcesz zalatwie wszystko jak sobie . Ale nie idz do chelmzy bo oni nie maja takiego sprzetu jak w Toruniu .
W Chelmzy ordynatorem jest doktor M . Znany przez moja ciocie i nie milo go wspomina zwlaszcza co wyprawial podczas porodu wszystko szlo dobrze a on z reguly i tak wymyslal porody kleszczowe i inne .
To oczywiscie Twoja decyzja ale ja uwazam ze wrecz powinnas rodzic na bielanach

Do góry