Cześć dziewczyny!
Nareszcie Was doczytałam, mam nadzieję, że teraz będę już na bieżąco
U nas c.d. skoku - Mateusz marudny, budzi się w nocy 3 razy a nie 1 raz jak wcześniej, drze się przy cycku masakrycznie i jedzenie kończy się po max 15 minutach. A zwykle jadł spokojnie pół godziny.
basieniak - jakim cudem Wiki je 1,5 godziny? jednym ciągiem czy tak przysypia sobie w międzyczasie?
Dziób dziób - mój Mateusz przed ulaniem ślicznie się uśmiecha, ja to rozumiem tak, że uśmiecha się do mnie żebym się na niego nie złościła
madzia, balkan, psota, dziób, corin, alex - nam położna podczas wizyty w domu powiedziała, że przy każdej zmianie pieluszki najlepiej lekko naciągnąć, ale to trochę przesada. My robimy przy kąpieli i czasem w ciągu dnia jak jest spokojny na przewijaku i nie wywija nogami. Wychodzi taka biała mastka.
Pisałyście o staraniach się o kolejne maluchy
My też się chcemy starac o kolejne tak właśnie w przyszłe wakacje,może zaczniemy gdzieś koło maja, czerwca
Z Mateuszem w zasadzie poszło nam łatwo, w drugim cyklu (pierwszy przechorowałam i nie było właściwie szansy). Liczyłam się, że będziemy mieć większe problemy bo ja cykle miałam strasznie nieregularne od 23 do 38 dni :/ a tu taka niespodzianka
BARDZO SIĘ CIESZYLIŚMY
) Mam nadzieję, że z kolejnym pójdzie nam równie łatwo
Obiadek zrobiony i zjedzony, za chwilę Mateusz się obudzi na jedzonko bo już postękuje.
A potem biorę się za sprzątanie bo jutro babcia przychodzi..
U nas też pogoda pod psem, słońce a zaraz leje :/ Strach iść na spacer.
ok uciekam
papa