Witam Panie wieczorem
W sumie to wcale mi nie do śmiechu, bo gardło mi siadło i mam chrypkę, że szok. Łukaszek kaszle. No i Staś coś niewyraźny, pokasłuje. Nasze szczepienie zaplanowane na sobotę przepadło
Staś je w nocy co 3h, ale w dzień nigdy nie daje rady wytrzymać tyle i po 2h jest krzyk głodowy
Dziś zaczął fajnie gadać: "oooo, ouuuu, ajjj, euuuu", ale tak modulował głos i się wsłuchiwał. Hi, hi, hi
Na początku tak składał usteczka, że myślałam, że chce kupę robić
Ja nie wiem, ale moje dziecię nie ma litości. Wyrasta mi z tych pajacyków na 74. Za krótkie rękawki i ledwie dopinam w kroku! O mamusiu, czy to nie przesada już?;-)
Oczywiście zapomniałam co jeszcze miałam napisać.
Alex mnie też urzekłaś opowieścią o Islandii. Chciałabym ją kiedyś zobaczyć. No i też Wasz prześliczny piesek. Cudny.
Konwalianko spróbuj jeszcze tego płynu mydlanego Bebi. Można w nim prać w automacie. Nas też chciał przyatakować ten grad
Mieliśmy iść po Łukaszka, ale odczekaliśmy 10 min. i udało nam się go przechytrzyć;-)
Psotka zakładaliście już zimowy kombinezon?
Miczka no to życzę Wam, żeby już idealnie te bioderka się ustawiły. No i jak? Udało się potajemne obcinanie pazurków? Staś dziś gadał ze swoją wielką biedronką pluszową jak Twój Szymcio z misiem:-)
Maqnio &&&&&&&&&&&&&&