reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
A my spacer zaliczyliśmy ale oczywiście jak tylko stanęłam wózkiem przed domem, powyciągałam sobie narzędzia i chciałam co nieco na podwórku zrobić to Szymcio się obudził. No i ja nazat z całym tym majdanem do piwnicy bo nie było już szans żeby usnął. Standardzik :cool:
Teraz usypia, wreszcie spokojnie, mam nadzieję, że trochę pośpi bo głowę mam jak tykająca bomba. A mama zaraz za nożyczki i podstępnie pazury będziemy ciąć ;-) mam nadzieję, że nie zafunduję kolejnej histerii :confused2:

Byliśmy na jeszcze jednym spacerku, chwilkę temu wróciliśmy, uszy mi odmroziło, a Dawidek w kombinezoniku zadowolony spał;)

Maqnio
:***

Konwalianko, ale żel, nie proszek. Jeśli potrzebujesz na cito, mogę Ci wysłać.

Ania
, no to super! Na starym, to zawsze można się gdzieś schować w razie złej pogodny, a jak będzie ładnie, to możemy sobie pospacerować przez deptak do parku:) To może w przyszłym tygodniu w środę?

Ostatnia edycja:
Witam Panie wieczorem:-D
W sumie to wcale mi nie do śmiechu, bo gardło mi siadło i mam chrypkę, że szok. Łukaszek kaszle. No i Staś coś niewyraźny, pokasłuje. Nasze szczepienie zaplanowane na sobotę przepadło:cool:
Staś je w nocy co 3h, ale w dzień nigdy nie daje rady wytrzymać tyle i po 2h jest krzyk głodowy:-D Dziś zaczął fajnie gadać: "oooo, ouuuu, ajjj, euuuu", ale tak modulował głos i się wsłuchiwał. Hi, hi, hi:-D Na początku tak składał usteczka, że myślałam, że chce kupę robić:-D Ja nie wiem, ale moje dziecię nie ma litości. Wyrasta mi z tych pajacyków na 74. Za krótkie rękawki i ledwie dopinam w kroku! O mamusiu, czy to nie przesada już?;-)
Oczywiście zapomniałam co jeszcze miałam napisać.
Alex mnie też urzekłaś opowieścią o Islandii. Chciałabym ją kiedyś zobaczyć. No i też Wasz prześliczny piesek. Cudny.
Konwalianko spróbuj jeszcze tego płynu mydlanego Bebi. Można w nim prać w automacie. Nas też chciał przyatakować ten grad:happy: Mieliśmy iść po Łukaszka, ale odczekaliśmy 10 min. i udało nam się go przechytrzyć;-)
Psotka zakładaliście już zimowy kombinezon?
Miczka no to życzę Wam, żeby już idealnie te bioderka się ustawiły. No i jak? Udało się potajemne obcinanie pazurków? Staś dziś gadał ze swoją wielką biedronką pluszową jak Twój Szymcio z misiem:-)
Maqnio &&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
Ostatnia edycja:
My już wykąpani, najedzeni i będziem spać. Taką mam nadzieję :-D

Magia prawie się udało, został tylko kciuk nieobcięty bo mały zaczął się wiercić. Ale i tak chwilę później była pobudka i od razu płacz. Jedyna pozycja, w której jeszcze pokimał to mój brzuch :eek: Heh mówisz mieli bliskie spotkanie z biedronką? :-D Zdrówka dla Was!

Madzia niestety ta pogoda tak nastraja. Byle do wiosny ;-)

Lecę na Na wspólnej :cool2:

reklama
Magia z 74 wyrasta? No to ładnie... A my wczoraj dopiero na 68 przeszłyśmy;) No i oby Staś się od chorubska wyratował...
A Wiki dzisiaj miała dzień prawie bez spania... Jedynie co to w samochodzie jej się udało na chwilę przysnąć a tak to nic... A normalnie ma 3-4 drzemek pół godzinnych... Oby teraz na noc za to ładnie usnęła. Na razie wygląda, że jest ok, ale jeszcze poczekam zanim się będę cieszyć...

Do góry