reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
u nas Tymek śpi od 19.30 przy cycu usnał.. i śpi teraz w moim łóżku - już nie miałam serca go przenosić..
basieniak - nie wyobrażam sobie aby Tymek nie spał caly dzień.. on średnio ma cykl - 60-80min zabawy, 30min spania, dwa razy nieco dłuższe drzemki..ja już widzę jak on jest marudny po 2h niespania:-)
Psocia, dzięki.. zobaczę jak działają te płatki..swoją drogą ja do prania naszych rzeczy używam koncentratu persil niemieckiego - jest naprawdę super! jakby co się odezwę:happy: :*

Magia, Tymuś też tak gada i podobnie jak Staś chodzi w 74 (na szczęście jeszcze nie wyrasta -chyba) i znowu widzę cos co ich łączy - spanie! u nas dokładnie tak samo.. w dzień je co 2h a w nocy max co 3-3,5h..nad ranem już co 2h. Pediatra stwierdziła, że co 2h w dzień to zdecydowanie za często, ale powiedz to dziecku:eek:
Madzia, mam tak samo.. ja strasznie nie lubię jak jest tak ponuro, ślupi, chlupi i depresyjnie.. brr

Maqnio, Miczka, Ania, psocia, basieniak, Magia, Madzia, Corin, wisienka, dodi, i reszta mamusiek - dobrej nocy

magia z 74 wyrasta!wow kurcze ale bedzie z niego duzy facet:):):) i nie bój nic, lepiej zeby tak pieknie rósł aniżeli zeby były jakies problemy z przybieraniem na wadze, po prostu będzie duzym facecikiem, a z drugiej strony wcale nie jest powiedziane, bo byc moze jeszcze chwilke i sie zatrzyma a inne dzieciaczki go dogonia:-D
dodi heh dzieki, ale wierz mi, ze ten Aniołek ma mega rogi za uszkami:-D
psocia:*:*
konwalianko spijcie dobrze, mam nadzieję, że Tymuś da ci pospac i ze nie będzie za bardzo męczył sie z kupka:)

ja tez mykam w kimke, spijcie dobrze mamuski i Bąbelki:*

Ostatnia edycja:
ech.. pogoda nie nastraja pozytywnie to fakt :/ do tego chyba coś mnie bierze :( nos mam jakiś taki jakby zapchany, ojj mam nadzieję, że się to nie rozwinie!

Mój Mateusz śpi od 17 !!! Jestem w szoku!! Zaraz będę musiała go budzić na kąpiel. Lubię jak tak ładnie śpi, budzę go i jest taki zaspany misiaczek mały :) Boszzz.. jak ja go kocham.. :))) Zacałowałabym go całego :) Mój mąż się śmieje i cieszy, że jemu teraz odpuściłam :D

Ok, idę do mojego skarba, koniec dobrego ;)
Spokojnej nocki wszystkim życzę a naszym maluchom dłuuugich pięknych snów :)
buziam

dodi no właśnie, maqnio coś tu zmyśla, taki słodziak z Rózinki:-)
Ale na poważnie to ja bym chyba padła jak bym spała tyle co Ty Maqnio

Nie masz nikogo do pomocy? Ktoś powinien Ci codziennie pomagać. Tulę*
Miczka gratulacje, u nas pazurki tylko na żywca, bo jak śpi i go dotykam to wyskakuje jak z procy
Psotka a jaki jest? Bo ja właśnie mam problem. Mam albo za cienkie albo zimowy. Kupowałaś może na allegro?
Basieniak Staś też mało śpi w dzień. Właściwie tylko na spacerze. Ale jest grzeczny w bujaku, więc udaje mi się czasem ugotować obiad lub ogarnąć dom jak nie śpi.
Madzia mnie też ostatnio dopada deprecha. Jesienna + problemy z tatą. Damy radę jakoś*

Witajcie. u mnie pogoda wróciła i korzytsałyśmy ze słoneczka. Dopiero usiadłam do kompa. Milcia spi po walce o niespanie:-D.............................

Tego posta pisze od 17
Idę was poczytać bo moja córa w końcu spi

maqnio, no za uszkami nie widać bo przodem jest:):)

konwalianka, moja niunia też mniej wiecej co 2 godzinki ma drzemkę; inaczej staje się marudna.. więc jak już widze ze chce jej sie spac do to lozeczka i siup na jakies 30 min do godzinki sobie śppi...wtedy zaraz humorek inny:)

Konwalianko no właśnie, on jest koszmarnie głodny po 2h i aż się zanosi jak nie ma jedzenia.
Konwalianko Maqnio Kolorowych snów:-)
Wisienko witaj! To się namęczyłaś...
Dodi u mnie Staś siedzi sobie w leżaczku 1-1,5 h (zdecydowanie za długo, wiem, ale on tak to uwielbia) i wcale nie chce mu się spać, potem trochę ćwiczymy, pobawi się w łóżeczku i zaraz trzeba iść po Łukaszka. Wtedy śpi, bo jest na dworze (tak z 40 min.).

reklama
Do góry