reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Witam wszystkie lipcowe Mamusie.
Pora do Was dołączyć. Termin mam na 4 lipca. Mam nadzieję że znajdę troche czasu aby tu coś popisać. Ale nadążyć za Wami jest bardzo ciężko (tyle stron dziennie do przeczytania).
Mnie na szczęście ominęły wszelkie niedogodności wczesnej ciąży (poza 2 tyg. lekkich nudności i paru zachcianek jedzeniowych). I mam nadzieję że całą ciąże przejdę bez problemów i komplikacji. Czego i Wam drogie mamy gorąco życzę.

reklama
Wiatmy nową lipcóweczkę
Ciuszki Exstaklasa.... !!!!!
Mi się oczka zamykają.... i padam! Nie piszcie za duzo, bo rano przed pracą nie nadązam czytać.... hehhe
Dziś czuje znów takie łaskotanie.... może to jednak bąbelek.... ;-);-)

witaj elzbietka , miejmy nadzieje ze mniej wiecej bedziesz dawala rade nadrobic to, co skrobiemy kazdego dnia. Jesli nie to tez sie nic nie stanie :-D widze ze to ja z Corin i nielicznymi jestesmy tak z prawie samego konca lipca, a reszta niezle na poczatku, wyprzedzaja mnie o cale 3 tyg a to b. duzo. No nic, z Corin bedziemy przezywac porod rodzinny ze sie tak wyraze :-D

Fajne, fajne te ciuszki. Ja narazie pozwoliłam sobie tylko na jedna spódniczkę, można powiedzieć ,,średnio'' mini:p
Jeśli chodzi o bezsenność, to również się z nią borykam. budzę się w srodku nocy, oczywiście głodna jak wilk, zjadam cos, a potem 2-3 godziny wiercenia się w łóżku! i na nic się zdało przeniesienie łóżka do innego pokoju:(
Marta: bardzo mi przykro...

reklama
Do góry