reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

reklama
A ja o 18 wrociam z rady, padam po calym dniu.... Czekam na męża ale oczka mi się zamykają. Co do spania to w dzień po pracy i pozniej po niej mam co robić i wieczorkiem jestem padnięta wieć śpię. Ale ja zawsze śpiochem bylam wiec oby się to nie zmienilo. Choć mam bardzo ble sny i się przebudzam. Dziś jak się obudzilam to mialam lzy w oczach mokro... szok... ale juz nie pamietam co mi sie śnilo. Teraz siedzę i czuje znów delikatne musnieceia takie gilgotanie ale czy ja wiemm... moze to jednak za wcześnie. Fakt ze bardzo dobrze czuje cialo z racji uprawiania od malego sprtu i wiem jakie miesnie napinam a jakie nie.. ale lepiej sie nie napinac ze to bąbelek choć jak jedna z nas tu napisala fajnie wiedzieć ze to maleńkie życie w nas.
Ciuchy rewelka. Ja coś juz musze se kupic bo chodzilam w swoich starych co prawda wtedy juz byly dopasowane i jeszcze sie wciskalam, dziś na radzie musilam rozpiąc heeh dobrze ze mialam tiunikę... heeh

Danuska dobrze , że zapytałaś lekarza, jestem spokojniejsza. Ja mam wizytę 23 to też zapytam ;-) Mnie też nie zawsze cieple dłonie pomagają o czym właśnie się przekonuje :-( Ciebie też piersi bolą wieczorem?
Hiszpanki tak nagadałyście o tych lodach, że zaraz zrobie mrożone, mielone truskawki. mam paczke z Horteksu to bedzie w 30 sekund. Dam rodzinie na derser, własnie zjedli 2 danie, zupa była 3 godziny temu. Nie ma jak mama na zwolnieniu w ciązy :-) Ale tym sposobem nie zjedzą kolacji...

hanami mi lekarz kazal jesc zurawine bo ona pomaga na zakazenia pęcherza, poniewaz to jest w małym stopniu u mnie to nie ma na razie problemu, czasami sie zastanawiam, ze moze zle przygotowuje probke moczu do badania, bo kiedys jakis gin kazal sie podmyc przed pobraniem moczu , moze to to?? musze w koncu ta zurawine kupic, bo jak na razie jem suszona

Właśnie skończyłam zakupy ciążowe-ubraniowe. Przyszły bluzki i sukienka Dorothy Perkins z UK. Pasują idealnie i jestem bardzo zadowolona :-) Spodnie tej firmy też zamówiłam i też pasują. Więc do lata ubieram tylko dzidzię, męża i Weronikę ;-)

17505103_thumb.jpg56278115_thumb.jpg17418788_thumb.jpg17427101_thumb 2.jpg17416723_thumb3.jpg

Jeszcze są przeceny http://www.dorothyperkins.com/webap...tegoriesDisplay?storeId=12552&catalogId=33053
A mojego rozmiaru jest w Polsce bardzo mało rzeczy- 22

reklama
mailuj ja lubie takie jak ta ostatnia, proste i dlugie, bez zbednych wzorkow :-)

Gon1a zawsze powtarzaja, ze jak sie daje probke moczu do analizy, nie dosc ze sie trzeba podmyc to jeszcze pobierac mocz ze strumienia srodkowego, czyli pierwszy tak popuscic i dopiero nasikac do pojemnika. Mowia ze w tym pierwszym moczu, gdy go bezposrednio dasz do probki moga wystepowac bakterie z ukladu moczowego. Szczegolnie wazne jest zeby wykonywac to poprawnie podczas ciazy, bo po co niepotrzebnie martwic sie jakimis bakteriami ktorych tak na prawde nie ma.

Mart81 tak jak ktoras wspomniala. Zagladaj do nas bo nie wspieramy tylko brzuchatki, ale rowniez te, ktore stracily swoje dzieciatka. Odzywaj sie czasami do nas, na pewno i my i ty poczujesz sie lepiej. Trzymaj sie kochana, buziole :*

Do góry