Ja dzisiaj też mam gorszy dzień, strasznie słabo się czuję. Nie wiem już od czego to zależy bo ostatnie dni były już trochę łaskawsze. Nawet mdłości tak bardzo nie dokuczają tylko robi ma się słabo i muszę usiąść albo się położyć bo inaczej bym chyba zemdlała
reklama
stopomyslow
Zaciekawiona BB
O ile w domu to jeszcze pikuś, tak każde wyjście z domu to dla mnie walka o przetrwanie. Nawet zakupy w biedrze muszę robić jak najszybciej, wystarczy że przejdę obok lodówek z mięsem i już mi się zanosi na wymioty primarka mi otworzyli w mieście, nawet kiedyś wpadłam z rana z myślą żeby trochę pobuszować, ale dosłownie po 10 min musiałam wyjść bo zapach tego wszystkiego mnie tak zmulił w ogóle przez te ostatnie dwa miesiące mam taki nieogar życiowy, co roku w grudzień już wchodziłam ze wszystkimi prezentami kupionymi albo chociaż zaplanowanymi od a do z, planem co kiedy ugotować, upiec. W tym wszystko mam w takiej rozsypce, że szkoda gadać.
To podobnie jak u mnie
A dziś byłam na pobraniu krwi i wyjście z domu na czczo, to już w ogóle dla mnie jakaś masakra, potem cały dzień muszę odchorować.
W ogóle ostatnio pisałam Wam, że złapaliśmy zolądkowkę i od tej pory złapaliśmy jeszcze dwie. Do tego wysokie gorączki, kaszle itp. nawet wychowawczyni do mnie pisała, bo córka przez miesiąc prawie nie chodzi do szkoły generalnie przed totalnym zalamaniem ratuje mnie tylko poczucie humoru
Ale za to upiekliśmy wczoraj pierniki
Sylwkachmiel997
Fanka BB :)
Dla mnie te wyjście z domu na czczo to katorga. Wczoraj też byłam na pobraniu i musiałam zjeść w domu banana, bo bym nie doszła… z resztą ja przed ciążą też nie potrafiłam żyć bez śniadania i było mi słabo zawsze
raisonnablement
A ile tabletek bierzesz?Łącze sie w bólu z wami dziewczyny ja calymi dniami zdycham i rwie mnie na wymioty mam wrazenie ze ta xonvea nic nie daje
Aileen31
Hej dziewczyny Ja już w pociągu w drodze do domu, wszędzie dobrze ale jednak w domu i w swoim łóżku najlepiej. O 13.20 mam wizytę u kardiologa, więc praktycznie od razu z pociągu do lekarza.
Ja generalnie mdłości nie mam, ale dzisiaj jest jakiś wyjątkowy dzień i mam je takimi falami. Rano ledwo łyka wody byłam w stanie wziąć i czułam że mnie naciąga. Ciekawe czy to u mnie dopiero się zaczyna czy co xd jutro będzie 8+0
Ja generalnie mdłości nie mam, ale dzisiaj jest jakiś wyjątkowy dzień i mam je takimi falami. Rano ledwo łyka wody byłam w stanie wziąć i czułam że mnie naciąga. Ciekawe czy to u mnie dopiero się zaczyna czy co xd jutro będzie 8+0
Podziel się: