reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Dziewczyny czy pobolewają was jajniki?
U mnie zaczęło się w ostatni weekend. Calą niedzielę przeleżałam bo pobolewał mnie brzuch, w poniedzialek było już lepiej. Bolał ale tylko od czasu do czasu. A wczoraj zaczął kluć mnie lewy jajnik, dziś dołączył prawy i tak sobie kłuja od rana. Juz nie wiem co o tym myśleć. Nie chcę panikować, ale niepokoi mnie to...

reklama
Corin mialam tak w grudniu,powiedziałam lekarzowi bo mnie tak kłuło,że aż nogę bylo mi ciężko zdjąć z łóżka martwiłam sie strasznie.Lekarz mi powiedział,że to nie jajniki kłuja a wiezadła jakieś :| bo sie wszystko rozciąga teraz juz mam spokoj,ale myslę,że chyba nie powinnaś się martwić chociaz jak będziesz na wizycie zapytaj lekarza co i jak ;)

Mnie też tak troszkę pobolewa brzuch, ale lekarz mówił ,ze to normalne, bo macica się rozciąga. Wczoraj jak wracałam od tesciow, tez kluło mnie tu gdzie lewy jajnik, ale nie ma co się przejmować takimi drobiazgami, w końcu tyle rzeczy sie teraz u nas w brzusiu dzieje:p

Dzięki orchidea. Mnie najbardziej kłuje jak siedzę na krzesle, albo leże z podkurczonymi nogami. Jutro mam wizyte więc spytam. Tez obstawiam więzadla, ale jakos tak dziwnie...

Kurka, trzecia ciąża, a ja czuję się jak w pierwszej. Tylu rzeczy juz nie pamiętam... Ciągle coś mnie zaskakuje. ;)

Dziewczyny, jak bylam ostatnio u gin, to miałam usg i taka byłam radosna jak zobaczyłam naszego maluszka, że z tego wszystkiego nie zapytałam kaiedy powinnam porzyjść na nastepną wizytę. czy jest jakies obowiązkowe badanie w 12 tygodniu? wiem, ze miedzy 11 a 14 robi się badanie przezierności, tak?

Mala Monis ja idę dziś właśnie ze względu na to badanie,a w sumie jakie jeszcze badania to też nie wiem bo ja pierworódka :D Jak zobaczyłam i ja serduszko na USG to mi łzy aż poleciały więc naprawdę miałaś prawo zapomnieć o kolejnej wizycie :D

Dokładnie tak samo zareagowałam- łzy szczęscia i ogromna radość. jak wybiegłam z gabinetu, to tak wyściskałam moją przyjaciółkę, że szok( bo mąż akurat w delegacji byl). Na kolejne usg pojdziemy już razem.
Dokuczaja Wam wymioty, dziewczyny? bo ja co dzien po obiedzie biegne do łazienki i wszystko zwracam. i martwię się, że przez to maluszek nie odzywia się prawidłowo. A drugiego obiadu przecież w siebie nie wcisnę.

Orchidea a robiłas juz jakies badania w ciąży?Np na toksoplazmoże czy inne? czy to jeszcze za wczesnie? Ja również jestem w pierwszej ciąży, więc strasznie się wszystkim przejmuję.

reklama
Do góry