reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
W Chinach czy w Polsce, czy w innym kraju to nie ma znaczenia... i tak większość jest z Chin:-)
Ja na nasze poprawiny kupiłam sobie sukienkę z allegro, przysłali mi z innym dekoltem niż chciałam, ale szybko odesłałam (na koszt sprzedawcy) i dostałam taką jak chcę. W sumie dobrze bo jak założyłam tą co najpierw przysłali to była mi za duża, więc od razu poprosiłam o mniejszy rozmiar :-) i miałam idealną!

Ja chyba jeszcze nie doroślam do kupowania przez allegro. Jak ide do sklepu, przymierzę, to mimo, że dobry rozmiar, to czasem po prostu brzydko leży...

mala monis, to w sumie racja, ale kupując w necie masz możliwość odesłania im rzeczy w ciągu 10 dni bez podania przyczyny.. wiec czasami warto, bo nie wszędzie są sklepy z fajnymi ubraniami dla ciężarówek, u mnie na przykład jest jeden mały sklep a ceny są kosmiczne..
Juz nawet licytuje jedne spodnie ciężarówkowe na all, ciekawe czy wygram:) a jak będą za luźne to na pewno jeszcze do nich "urosnę" :-D

Ja tez dość długo siedze wieczorami, ale za to nadrabiam to rano..a w sumie to już nawet nie nazywa się rano tylko w południe:)

ja sie wstrzymuje z kupnem spodni ciazowych, wole w bluzeczki lub tuniki inwestowac :p
a teraz zmykam z BB, moj siedzi ze mna w domu na zwolnieniu bo mu szwankuje kregoslup i nie wiem czy sie poprzytulamy czy nie :D dobranoc wszytkim brzuchatkom :*

Tylko tam biedaczka nie nadwyrężaj, bo wiesz z kręgoslupem to nie przelewki ;-) :-)

Oglądam wlaśnie program na TLC o facecie co ma 4 żony i kilkoro dzieci z tych związków.. Matkoo w życiu bym nie chciała być na miejscu tych kobiet....paranoja, te dzieci biedne co będa mialy za mętlik w głowie..

Ostatnia edycja:
Witam porannie. Ja juz od półtorej godziny na nogach jestem :( Piję herbatke z cytrynką i czytam zaleglości z wczorajszego wieczora... Rozpisałyście się, nie ma co ;)

mailuj, cudne te rzeczy kupilaś. Az weszlam na stronkę, zaraz moze i cos dla siebie znajdę.

em_ka, no jestesmy na szarym końcu jeśli chodzi o porody, ale jak sie dzidziusiom pospieszy to moze nie będziemy ostatnie ;) Wiesz jak jest +/- dwa tygodnie :)

Jutro mam badanie i z tego wszystkiego już dzis w nocy bylam na usg :D Śniło mi sie że leżę na kozetce a lekarz mówi:
Zaraz, zaraz jest i drugi dzidziuś...
No i sie obudziłam z przeswiadczeniem że mam bliźniaki.

reklama
Dzień dobry kochane no ja juz na nogach .. kurde czytać Was nie nadążam haha ale fajna z rana taka "lektura":D Emka i Corin ja w sumie też mam na koniec lipca więc same nie jesteście :D Marta bardzo Ci współczuję,ale napewno dasz rade,bo kobitki to silna płeć ;) Kurde ja tylko mam dżinsy jedne ciążowe jak narazie :D Dziś wizyta USG i badanie na przezierność karkową więc małe nerwy mam echhh. No a teraz mnie wzięło na kapuche kiszoną,z rana nie wiem czy to dobry pomysł,ale co tam raz sie żyje :D
:D

Do góry