reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
Magia nie mam pojecia robi tak gdy lezy ale gdy podciagam go za raczki trzyma glowke ale kilka razy zdarzylo mu sie zapomniec, spokojnie pewnie tak samo jest u Stasia. Moj ogolnie ejst bradzo zwiercony nie moge go samego zostawic tak sie przwraca plecy-bok-brzuch i odwrotnie az w koncu sie wkurzy i placze

konwalinko papryka może byc:-(oby szybko przeszło
a ja wypucowałam mieszkanie i czekam na ludzi co chcą od nas wynająć - trzymajcie kciuki ;-)
a my na zimę na wieś do mamy R. może jakos z nami wytrzyma :)no i darmowa opieka nad małym załatwiona - wracam od stycznia już do pracy :(

Konwalianka teraz trzyma, wczesniej zapominal kilka razy gdy mial skok. Teraz ciagle chce byc trzymany na prosto bo moze sie rozgladac;-)
Podaje malemu juz 3 tyg bebilon pepti i dzis najpierw byla zielona kupa a teraz kolejna ze sluzem i to dosc sporym, juz nie wiem czy to tez mize go uczulac?odam ze buzie ma szorstka i schozi skora codziiennie kilka razy smaruje kremem ale poprawa jest srednia, dzis tez zaczela schodzic skora z platkow uszu. Kapie go w emolientach

Ostatnia edycja:
hej
meldujemy sie po chrzcinach
Wszystko się udało, pogoda wymarzona, a Mały grzeczniejszy być nie mógł - przespał cały chrzest :-D nawet jak ksiądz lał go wodą to poruszyl się dwa razy i poszedł dalej spać. Uciął sobie kimkę i trochę go ominęło :-D przed chwilą pojechali ostatni goście. Ufff dobrze, że już po...
Idę Was nadrobić bo nic nie wiem co się przez weekend działo ;-)

Anula Bebilon Pepti też uczula, jeśli dziecko ma uczulenie na śladowe ilości mleka krowiego. Mojej koleżanki synek miał tak, a Nutramigen nie powodował u niego alergii. Oj, też się masz biedna. Staś pięknie trzyma główkę w pionie, chyba zawsze trzymał. Teraz tak stabilnie. Kiedyś ciągnął głowę. No poćwiczymy jeszcze. A 15 i tak do neurologa.
Madzia to trzymam kciuki za wynajęcie. No i wieś jest też zdrowsza dla dzieciaków. U nas to prawie wszystkie są alergikami. No i my właśnie parę dni temu wynajęliśmy swoje mieszkanie poprzednie.
Miczka gratuluję udanych chrzcin i czekamy na fotki!

Ostatnia edycja:
Magia oszalec mozna kolki pozniej gardlo, brak pokarmu ciagle jakies alergie, tego sluzu chyba nie pozbedziemy sie, a zeby to szlag. Mial miec w pt szczepienia ale przelozylismy na czw bo ma katar, zobaczymy co powie

reklama
Do góry