reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

maqnio ja kiedyś używałam Calgelu zwykłego. Trochę pomagał. Na koszmarny ból był Dentinox (mocniejszy). No i nawet Ibufeny. O i czopki viburcol. Nawet jeszcze to pamiętam:-)

reklama
Kochane jestem tak zmęczona i mam jakiegoś doła, że lecę zaraz spać. Uściski dla wszystkich mamusiek.
maqnio kochana, ja właśnie kupiłam 86. Mówiłam, że Staś nosi teraz małe 80. Obawiam się, że wyrośnie mi z 86 jeszcze w zimie.

Witam wieczornie
Mój mały śpi już od 19 ;-). mam nadzieję, że do rana, z przerwą "na śpiocha" na karmienie.:-)
Maqnio, Magia - ja kupiłam kombinezon na zimę Coccodrillo rozm. 80, ale jakiś taki spory. Zapłaciłam całe 60 zł za nowy w sklepie wysyłkowym (pierwszy raz zamawiałam):-D

Maqnio ja tez mam taki poblem nie wiem na ile kupic, teraz nosi 68. Twoja Rozia chce tylko wode a moj wogole nie chce piszczy gdy mu daje za to melczko polyka az mu sie uszy trzesna;-)a moze przejdz za mala na inne mleko nawet i bebilon pepti jesli ma problemy z brzuszkiem, w smaku jest ok;-)

dzieki dziewczyny..macie rację konsekwencja to podstawa!

ja też mam problem z wyborem rozmiaru, bo mały już 74 nosi.. dostaliśmy dzisiaj kombinezon 6-9 m-cy, ale jest na już - teraz..wiec muszę kupić zdecydowanie większy..
maqnio, ja mam podobny problem co anulka, mały nie chce wody za nic, a jak juz się napije, to przy odbiciu wszystko zwróci i klops..a lekarz kazał mi go przepajać aby lepiej mu kupki szły..
marzenka, super że Klaudia już po chrzcinach
Gocha, ja nie mam

alex Rózina nawet w dzien bardzo kiepsko spi. dzis spała 20 min. do południa i 50 min. po południu.cudnie.;-)
magia
spij dobrze kochana!!
magia, gocha chyba kupie 86, widziałam taki super cieplutki z rekawiczkami juz i z butami, cale 60 zł :):):) nawet jak wyrosnie to w duszy, kupie nastepny. wiekszego nie bede ryzykowac, bo kurka jeszcze mi sie w nim "utopi":-)
anula własnie przymierzam sie do zmiany mleczka, kupiłam bebilon, zobaczymy czy bedzie chciała pic:)
marzenka :*
konwalianka a moze sprobuj przepajac go herbatką? moze jej smak mu bedzie bardziej pasowal. ja mam z hippa na "dobre trawienie", i z koperku włoskiego, i rumiankową. popróbuj moze którasm Małemu zasmakuje:)

i ja uciekam w kimke, buzi na dobranoc!!!!

Ostatnia edycja:
Konwalianka ja musze przy mm, troche mi sie udaje ale na raty i lyzeczka albo strzykawka do lekow a on wody nie hebatek nie juz 3 wyprobowlam, piszczy strasznie, nie ma na niego mocnych
Gocha ja mialam emu;-)

reklama
Do góry