reklama
Wisieńka
Fanka BB :)
Witajcie kochane. U nas w nocy jedzenie co dwie godziny, nie wiem skąd ten napad głodu bo zwykle spała ładnie w nocy ta mała furia Emilka. W dzien już gorzej bo znów właczyły sie te 10 minutowe drzemki i zasypia ze smokiem a jak wypadnie to włacza alarmPotem nie chce go wziąc do ust i tak śmiesznie je zaciska, nie wiem o co jej biegaWiem , ze jak głaszcze ją od czułka do konca noska palcem to szybko zamyka oczy i zasypia, matko do jakich posunięć człowiek się posuwa.
U nas pogoda pochmurna i parna, chciała teraz nastawić pranie i posprzatac jak Emilka śpi ale cóz okazało się, ze nie ma wodyNie wiem czemu. Miluska spi slicznie w swojej kołysce to nie będa ją teraz wytargiwac na spacer. Najwyżej poodkurzam.
Kupki Mii w koncu się wynormowały. Uwierzcie mi nie wiem jak to się stało bo w sobotę sobie pofolgowałam z sernikiem(nabiał i cukier) na czele. Po prostu jadłam normalnie(bez przesady oczywiście). A tu pojawiła się klasyczna jajecznica. Chyba po prostu dojrzewają jelitka:-)
Miałam przerwę na karmienie
Danusia &&&&&&& za wasz powrót
małamonis witajcie na bb
Orchi poczatki bywają rózne
maqnio & za wizytę i rozwiązanie problemu
mój wyjec się właczył , do potem
U nas pogoda pochmurna i parna, chciała teraz nastawić pranie i posprzatac jak Emilka śpi ale cóz okazało się, ze nie ma wodyNie wiem czemu. Miluska spi slicznie w swojej kołysce to nie będa ją teraz wytargiwac na spacer. Najwyżej poodkurzam.
Kupki Mii w koncu się wynormowały. Uwierzcie mi nie wiem jak to się stało bo w sobotę sobie pofolgowałam z sernikiem(nabiał i cukier) na czele. Po prostu jadłam normalnie(bez przesady oczywiście). A tu pojawiła się klasyczna jajecznica. Chyba po prostu dojrzewają jelitka:-)
Miałam przerwę na karmienie
Danusia &&&&&&& za wasz powrót
małamonis witajcie na bb
Orchi poczatki bywają rózne
maqnio & za wizytę i rozwiązanie problemu
mój wyjec się właczył , do potem
Hej dziewczyny!
Kamisia urodzila sms na watku :-)
A ja nadal w dwupaku.. eh
danusia oby Malutka miala dobre wyniki i abyscie mogly isc do domku. Trzymam kciuki!
mala monis Super Cie przeczytac. Fajnie ze jestes i szybkiego powrotu do zdrowia!
maqnio powodzenia na wizycie. Oby cos doradzil pediatra!! Kciukasy!
Pozdrawiam i mam nadzieje ze wkrotce dolacze 'legalnie' do tego watku..
danusia oby Malutka miala dobre wyniki i abyscie mogly isc do domku. Trzymam kciuki!
mala monis Super Cie przeczytac. Fajnie ze jestes i szybkiego powrotu do zdrowia!
maqnio powodzenia na wizycie. Oby cos doradzil pediatra!! Kciukasy!
Pozdrawiam i mam nadzieje ze wkrotce dolacze 'legalnie' do tego watku..
Miczka
Fanka BB :)
A myśmy zaliczyli dworek, mały pospał na podwórku a ja się wzięłam za żywopłot. Ale zgonił nas deszcz do domu, chociaż tylko postraszyło bo już nie pada. Robię obiad, Szymek śpi w łóżeczku chociaż coś niespokojnie, pewnie zaraz się wybudzi. Oho... o wilku mowa. No to lecę ;-)
Maqnio daj znać co powiedział lekarz na ten brak snu.
Maqnio daj znać co powiedział lekarz na ten brak snu.
konwalianka
Mały bąbelek
psota, mój mały miał ponowne badanie, ale dlatego, że to szpitalne nie wyszło..swoją drogą to dzięki niemu dowiedzieliśmy, ze młody ma zapalenie ucha.. w szpitalu mieliśmy wszelkie możliwe badania - usg ciemiączkowe, brzuszka, widział go chirurg, rehabilitant.. wszystkie badania..brakło czasu na usg bioder, dlatego zapisaliśmy się teraz
mój mały usiłuje usnąć i od 15min bawimy sie w podawanie smoczka..dziadostwa go nauczyłam - znowu w dzień mogłabym regulować zegarek, bo domaga się jedzenia co 2h, w nocy różnie bywa.. dzisiaj spał nawet nieźle, ale po karmieniu nie mogło mu się odbić i strasznie się wił i stękał, więc ja siłą rzeczy..nie spałam..ech
w Rzeszowie jest coś takiego jak laser anty kolkowy - postanowiliśmy sie dowiedzieć co to i może skorzystamy.. póki co odliczam tygodnie do skończenia tego 3 m-ca!
nie umiem go nauczyć przesypiania nocy..bosze.. jak to zrobić? w dzień stosuję zasadę: sen, karmienie, przewijanie, zabawa, sen..ale w nocy..jakaś masakra.. nadal się nie wysypiam:-( a i wczoraj na małego, gdy był w amoku podziałała suszarka..co mnie zdziwiło, bo poprzednim razem rozpłakał sie przy niej..
miłego dnia
mój mały usiłuje usnąć i od 15min bawimy sie w podawanie smoczka..dziadostwa go nauczyłam - znowu w dzień mogłabym regulować zegarek, bo domaga się jedzenia co 2h, w nocy różnie bywa.. dzisiaj spał nawet nieźle, ale po karmieniu nie mogło mu się odbić i strasznie się wił i stękał, więc ja siłą rzeczy..nie spałam..ech
w Rzeszowie jest coś takiego jak laser anty kolkowy - postanowiliśmy sie dowiedzieć co to i może skorzystamy.. póki co odliczam tygodnie do skończenia tego 3 m-ca!
nie umiem go nauczyć przesypiania nocy..bosze.. jak to zrobić? w dzień stosuję zasadę: sen, karmienie, przewijanie, zabawa, sen..ale w nocy..jakaś masakra.. nadal się nie wysypiam:-( a i wczoraj na małego, gdy był w amoku podziałała suszarka..co mnie zdziwiło, bo poprzednim razem rozpłakał sie przy niej..
miłego dnia
Ostatnia edycja:
Corin
Mama Trójki :)
Hej dziewczyny!
O masz, a ja myslalam, ze to ty sie rozpakowalas. Nawet ci gratulacje napisalam To musi byc jakis znak ;-)
Ide edytowac ;-)
Zes pojechala Corin hehe :-) Jutro mam kontrolna wizyte w szpitalu na ktorej maja podjac decyzje co dalej.. Oby zapadly jakies konkretne decyzje, bo wysiade calkiem psychicznie.
Mam wrazenie ze wkrotce bedziecie rozmawiac o pierwszych milosciach maluchow a ja nadal bede na etapie porodu ;-)
Mam wrazenie ze wkrotce bedziecie rozmawiac o pierwszych milosciach maluchow a ja nadal bede na etapie porodu ;-)
konwalianka
Mały bąbelek
nie wyszło po urodzeniu, teraz kontrolne było ok, nie ma wad wrodzonych słuchu na szczęście, dodatkowo miał nie tylko badanie tym aparatem ale i lekarz badał za pomocą takich "lejków"
reklama