reklama
maqnio
Mamusia Różyczki
psociu musi byc lepiej, jestem mega pozytywnie nastawiona buziulki dla Dawidulka:* i mamuni:*
konwalianka
Mały bąbelek
maqnio, mnie pediatra mówiła, ze też może sie przejeść.. tym bardziej, że on potrafi opróżnić dwie piersi przy jednym karmieniu, w nocy jedną się zadowala już sama nie wiem..ale herbatek to on nie chce zbytnio, bo chciałam mu dać tej koperkowej, to pół później wraz z odbiciem mu się ulało..
trzymam kciuki aby się Wam udało
trzymam kciuki aby się Wam udało
Miczka
Fanka BB :)
Miczka a co za herbatki pijesz??
piję takie z herbapolu dla matek karmiących - zestaw ziół, które mają niby ułatwiać maluszkowi ujście gazów i zapobiegać kolce.
Konwalianka mój też ciągnie prawie za każdym razem z dwóch cyców...
margerita126
Fanka BB :)
Madzia, walcze. Mala odciaga jak maly smok i jak czuje ze nic nie zalega to zostawiam, ale jak czuje zgrubienia to masuje i odciagam.
Czy ktoras wstrzykiwala sobie heparyne do brzucha po cc? Musze to robic a kompletnie nie wiem jak sie za to zabrac :-(
Ja dostałam w szpitalu ale tylko 4 razy sciskasz tłuszczyk i wstrzykujesz .A tak poza tym to gratuluje Ewuni... mało bywam ostatnio i mi umknęło..przepraszam.
kkasiulka kciukasy zacisniete....w koncu nadeszło twoje 5 minut;-)
Ostatnia edycja:
konwalianka
Mały bąbelek
cześć Madzia, co tam u Was..?
witajcie mamuśki
kurcze martwi mnie to świszczenie w nosie małego..nie widać nic, tylko siedzi tam głęboko..macie jakieś pomysły co z tym zrobić?
Edit:
Mimi śliczny maluszek.. a pomyślałam, że może on płacze, bo mu za gorąco?
witaj Aneta
witajcie mamuśki
kurcze martwi mnie to świszczenie w nosie małego..nie widać nic, tylko siedzi tam głęboko..macie jakieś pomysły co z tym zrobić?
Edit:
Mimi śliczny maluszek.. a pomyślałam, że może on płacze, bo mu za gorąco?
witaj Aneta
Ostatnia edycja:
reklama