reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Maqnio, ło ludzie, mój mały pije max 120 i jak tyle wyciumka, to śpi ponad 3 godziny;) Teraz już będzie tylko lepiej kochana! Ściskam!

Kkasiula, trzymam kciukasy!

Reszte Was ściskam i buziam!

reklama
Corin nie zazdroszczę tych zastrzyków, bo ja bym chyba nie dała rady... a swoją drogą to w szpitalu nie do końca wiem co dostawałam, ale do domu po cc nic takiego nie dostałam...
Miczka a co za herbatki pijesz??

maqnio, mnie pediatra mówiła, ze też może sie przejeść.. tym bardziej, że on potrafi opróżnić dwie piersi przy jednym karmieniu, w nocy jedną się zadowala:) już sama nie wiem..ale herbatek to on nie chce zbytnio, bo chciałam mu dać tej koperkowej, to pół później wraz z odbiciem mu się ulało..

trzymam kciuki aby się Wam udało:)

Maqnio, to rzeczywiście sporo, ale nie wyrzucaj sobie, bo przecież nie wiedziałaś... Najważniejsze że już wiesz od czego mała marudziła. Od teraz będzie tylko lepiej.

Madzia, walcze. Mala odciaga jak maly smok i jak czuje ze nic nie zalega to zostawiam, ale jak czuje zgrubienia to masuje i odciagam.

Czy ktoras wstrzykiwala sobie heparyne do brzucha po cc? Musze to robic a kompletnie nie wiem jak sie za to zabrac :-(

Ja dostałam w szpitalu ale tylko 4 razy sciskasz tłuszczyk i wstrzykujesz .A tak poza tym to gratuluje Ewuni... mało bywam ostatnio i mi umknęło..przepraszam.

kkasiulka kciukasy zacisniete....w koncu nadeszło twoje 5 minut;-)

Ostatnia edycja:
cześć Madzia, co tam u Was..?
witajcie mamuśki

kurcze martwi mnie to świszczenie w nosie małego..nie widać nic, tylko siedzi tam głęboko..macie jakieś pomysły co z tym zrobić?

Edit:
Mimi śliczny maluszek.. a pomyślałam, że może on płacze, bo mu za gorąco?
witaj Aneta

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry