reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

aneta karmiłam nazadanie a ze mała budziła sie co godz. albo wogole nie spała to własciwie jadla non stop, a potrafiła wypic 120-150ml na raz.. a ja "madra" wogole nie pomyslałam ze to przez to. teraz pluje sobie w gebe i nie moge sobie wybaczyc ze narazalam ja na taki dyskomfort...

No co Ty....nie ma co sobie wyrzucać, nie Ty pierwsza, nie ostatnia. Pewnie masz dopajać?

reklama
Maqnio, to przeciwzakrzepowe jest.
Emka dostalam tyle bo i starsza jestem od ciebie i ciezsza, to i ryzyko wieksze. W szpitalu mi ladowali co 4 godziny.

Maqnio, najwazniejsze ze juz wiesz od czego mala tak cierpiala. Teraz bedzie juz tylko lepiej :-)

kkasiulka dzieki:) bo poki co mam straszne wyrzuty sumienia. tak, dopajam plantexem:)

Nic się nie martw, przecież nie szkodziłaś jej świadomie. A ona i tak wie, że kochasz ją najmocniej na świecie :-)

U mnie jutro wielki dzień, trzymajcie kciuki, bo lekarz jednak zdecydował o cc, z racji ułożenia pośladkowego. Jutro po 19 :-) Wpadnę jeszcze jutro, a jak nie, to do przeczytania w przyszłym tygodniu, bo u nas po cc wypuszczają w 5 dobie.

witajcie mamuśki!

U nas maluszek od wczoraj istny aniołek. Tzn właściwie od nocy bo wieczorem jeszcze sobie pomarudził. A w nocy obudził sie o 1.30, zjadł, odłożyłam od razu do łóżeczka i zasnął zaraz sam, potem kolejna pobudka o 4, też zjadł i zaraz sobie zasnął (co mu się nie zdarza - zazwyczaj do 7 jest później walka), potem po 6 znowu karmienie, poleżeliśmy sobie razem w wyrku i jeszcze kimnęliśmy do 9. Także można powiedzieć, że dzisiaj się wyspałam :) w dzień też aniołek. Do południa zaliczyliśmy spacerek, popołudniu niestety pogoda nie pozwoliła. Oby tak jak najdłużej. Nie zapeszając bo ostatnio co go ktoś pochwali to później nam daje do wiwatu ;) musze mu chyba zmontować czerwoną kokardkę :-) A może to te herbatki które ja piję pomagają mu w tych gazach.

Maqnio przynajmniej już wiesz o co chodzi, miejmy nadzieję, że teraz już będzie lepiej. Super, że malutka zdrowa i rośnie.

Kkasiulka kciukasy zaciśnięte!

reklama
corin zacma pociazowa, 114 pewnie bys nie wytrzymała:):):)
miczka super, ze taka poprawa, przynajmniej mozesz ciut odechnac i pospac:)
konwalianka ja karmie tylko mm i dzis np. mala obudziła sie o 17 a o 18 powinna dostac mleczko, wiec dostala herbatki, smoka i tak wytrzymalysmy do 18, teraz wcina mleczko na rekach tatusia:)kochana tylko jak karmisz tylko cycem to mały nie powinien sie przejsc, bo ponoc naszym mleczkiem przejesc sie nie mozna, co najwyzej bedzie wiecej kupek lub ulewanie, nic poza tym - tak mowiła mi połozna i dzis pediatra. wiec na cycu dzidz moze wisiec pól dnia:)

Ostatnia edycja:
Do góry