reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

reklama
hej kochane,
ja też dziś bez małża bo wróciła do pracy, ale na szczęście na tydz bo potem urlop zaczyna dwutygodniowy. Za to towarzystwa dotrzymywała nam moja mama "dobra rada" brrr- naświetlaj ( bo mała ma lekką zółtaczkę jeszcze), pij kompot, nie za gorąco? ale juz posżła i odetchnęłysmy az mała zasnęła hihihi bo przy gadaniu babci jakos nie szło
poza tym Natalka nie przyprawia mnie o ból głowy , dziś spała ładnie, z 3 karmieniami w nocy i z niemal natychmiastowym usnięciem. W sumie spałam ok 6 h także czuję się naprawdę nieżle. Szkoda ze mokro u nas bo na spacerek dzis nie wyjdziemy...
maqnio bardzo dobrze ze idziesz na konsultację- pomyślnej diagnozy i rozw. problemu
madzia czekamy na fotę z dziidzią i nie marudż! Mi zostało jeszcze 7 kg do zrzucenia a najlepiej i z 10:)to byłoby fajnie. Ostatnie dni ciąży było 81, w domu po szpitalu 71, w tej chwili 67.
em-ka kuruj się kochana, odzywiaj zdrowo bo przy tych lekach będziesz słabiutkai zmęczona!

Ostatnia edycja:
Witam Was kochane!!!!

Ale się nie odzywałam aż wstyd!! mam nadzieję, że mnie jeszcze pamiętacie!! na usprawiedliwienie mam to, że nie miałam neta kilka dni i ciągle ale to ciągle ktoś u nas jest!!!! już mam dość i wszyscy chcą sypać świetnymi radami jak my sami od początku rewelacyjnie sobie radzimy!! poza tym mogłabym patrzeć na tą moją córcię godzinami!! rozpływam się w niej hehe:-) nie wiem co mam jeszcze napisać bo od porodu nie pisałam:-( idę poczytać inne wątki i dowiem się wszystkiego!!

Buziaki mamusie:*

Słonka, przyszłam tylko Was i maluszki uściskać, mam dzisiaj Sajgon, opieka nad maleńkim, sprzątanie, pranie, prasowanie i już padam na twarz, jeszcze nigdy nie byłam tak zmęczona i tak szczęśliwa:)))

Buuuzialki dla Was wszystkich Kochane!!

Hej kochane. Nasza Emilka na razie bez kolek i bez żadnych leków, tylko probiotyk. Jest strasznie niespokojna jeszcze ale najwazniejsze, ze juz tak nie cierpi. Odstawiłąm biały cukier i zaczął znikac śluz z kupki i nie ma na razie kolek. Może to po nim. Słodziłam mało bo tylko łyżeczkę i to jedna dwie herbatki dziennie no ale jadłam biszkopty i suchary słodzone no i dżem
embarrassed.gif
Mam nadzieję, że to strzał w 10tke, będę na razie bezcukrowa a potem spróbuje brązowy, Mam za to problemy ze spaniem bo w nocy spi ładnie od 23 a wczesniej po kapaniu marudzi przez 3 godziny i szczerze nie wygląda na śpiącą. Jakoś musze jej przestawić te popołudniowe maratony od 15 do 19tej, niech wtedy czuwa a śpi wieczorkiem. Rano znów wstaje do zabawy około 10tej i ma czuwanie do 11 a potem śpi i budzi się co 10-15 mnut z takim marudzeniem. jedynie jak odkurzam to dłuzej... Znalazłam na necie dźwięk odkurzacza i przy nim spi spokojnie
shocked.gif

Musimy tez zmienić pediatrę, ta z przychodni to pomyłka losu. Przepisuje leki drogie mimo tanich odpowiedników bo ma jakiś układ z apteka z przychodni i firmą farmauceutyczną a jak poszlismy do niej ze śluzowa kupką to poiwedziała, ze jak się niepokoimy to da nam skierowanie do szpitala
realmad2.gif
shocked.gif
Bez komentarza
Ja tez dziś sama w domku byłam bo Pol w pracy już niestety. Urlop ma w sierpniu ale ma wtedy praktyki i tez go nie bedzie w domku. No ale my świetnie dajemy sobie radę. Poprałam, posprzątałam, ugotowałam obiad i tak jak psota zmęczona jestem i szczęśliwa:-)
maqnio daj znac co i jak i &&&&&&&&&&&
Bziauki dla wszystkich

Hejka..

Patrze na galerie maluszków i zastanawiam sie, co wyście jadły dziewczeta, że takie bujne czuprynki waszym szkrabom wyrosły haha, normalnie napatrzec sie nie idzie!! moja to taki łysolek maly he

wstawilam fotki mojego łysolka:)

Ostatnia edycja:
Madzia żyję i od 3 dni mieszkam w domku moim. sajgon mam niemiłosierny ale jestem szczęśliwa, aż strach. Krzynio zdrowy, spi i je kiedy chce ;-)czyli ciągle ;-) dziś naprawili mi neta

Przełożyliśmy porę kapania. Mała zasnęła sama w łóżeczku potem i spi spokojnie. Moze za późno dla niej było, okaże się jak noc minie:-)
mailuj super, ze juz jesteście u siebie, wstaw z czasem jakies foteczki
dodi sliczna twoja łysenkowa pani, Emisia nma ciut włosków ale nie za duzo

reklama
Wisienko, no moja tez ma włosków trochę, ale nie taką czuprynkę jak niektore dzieciaczki lipcowe:) no ale czesać nie mam co he, nawet nie mam szczoteczki:) ja malutką wykąpałam tez dziś wcześniej, tak koło 18.30, bo akurat nie spała..
zauwazyłam że już coraz dłużej potrafi wytrzymać bez spania.. dzisiaj spała ciągle z przerwami tak co godzinę..za to w nocy śpi super:)

Alez twoja Emisia ma usteczka calusne!!!
I sliczne opaseczki, tez musze takie zakupić, bo mala nie lubi czapeczek

Ostatnia edycja:
Do góry