reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

nil wrzuć sobie w google to znajdziesz zdjęcia ;-) nic pięknego... gęsty śluzowy czopek, który może być podbarwiony krwią

reklama
dodi :-D rozwarcie skrzydelek nosa na 6 cm, zaczyna sie akcja porodowa :-D pozniej tylko kwestia ktora dziurka by wyszlo :-D
a pozniej mialabys taki nos ze przy oddychaniu bys caly dom odkurzyla :-D ahhahaha

mala_monis juz sie oswoilam z mysla ze moze byc cesarka, samej operacji sie nie boje tylko rekuperacji po niej. No ale jak trzeba to trzeba, ale moze sie jeszcze cos innego okaze...

Dziewczyny, wróciłam z IP. Zadzwoniłam do gina, kazał pojechać do szpitalasprawdzić co i jak, bo on dopiero wraca po 13, no to pojechałam, KTGeleganckie, USG super, wszystko w normach, no ale czop odlazł i rozwarcie na 2cm, normalnie zostałabym w szpitalu, ale porodówka pęka w szwach, więc odesłalimnie do domu, mam się obserwować i skonsultować sytuację z lekarzem prowadzącym.Po 13 będę dzwoniła do swojego lekarza, zobaczymy co powie:)

SMS od Maqnio na smsowym:)

Ostatnia edycja:
danska :-D rozwarcie jednej dziurki na 10 a drugiej na 6, jak sie zlacza przy przecieciu przegrody to bedzie latwiejszy porod niz dolem :-D

z tego co wiem to te liscie malin suszone musza byc...

a wlasnie mnie siostra uswiadomila, ze jak moje dziecie jest takie jak ja, to trzeba jej mowic wszystko na odwrot, czyli :
NIE OBRACAJ SIE KOCHANIE, SIEDZ TAK JAK SIEDZISZ (to na pewno sie obroci) ahhahahah :-D

psotka nie widzę smsa...:-(

13 już niedługo, ciekawe co ci gin powie, ale fajnie, że już coś się dzieje u ciebie, teraz już tylko czekać na rozkręcenie :-)
przeraża mnie to oblężenie porodówek, koleżankę po CC wypisali na trzeci dzien, bo nie było gdzie nowych kłaść...:szok:

kochana ja jestem na etapie poszukiwań chusty, moja sąsiadka na taką pleciona - super wygląda i bardzo trwała (3 dziecko w niej nosi)..dowiem się jak się nazywa..

psotka - 13:-D toż to już niemal.. może się rozhula:)
emka - rozbrajasz mnie:)

Pippi, już jest sms;)
No Sajgon straszny jest na porodówkach!

Konwalianko, oby się ruszyło, bo mi krocze rozrywa, hehe;) Teraz wiem, co czułaś;)

reklama
boze co za ludzie z tych lekarzy, maqnio jest w 41 tyg a teraz nagle gin mowi ze go niepokoi to wielowodzie o_O a wczesniej tez ich niepokoilo to bidula 2 tyg czekala na decyzje :/

Do góry