reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Dodi no jeszcze tego by brakowalo zeby bylo slychac jak ci czop odchodzi :-D :-D :-D taki dziki pisk i zgrzyt jak auto na zakrecie z zepsutym zawieszeniem ahahhahahaha
Policja przyjezdza i szukaja wypadku a ty: oj , wlasnie mi czop odchodzi :-D

Pippi sprobuj go wywabic kawalkiem kurczaka w ziolach :-D

reklama
em_ka... no nie powiem, wyobraźnie masz rozbudowaną :-):-D uśmialam się
Mój czop chyba sie trzyma na jakiś super klej hehe..

Pippi, heh no może...a po co nam ten głupsi czop:):)

A ja tam nie planuję wcale obiadów juz od przyjazdu małża:) codziennie gdzieś idziemy hehe... bo mam takiego lenia na gotowanie że szok...

Wymyśliłam jak twgo czopa wygonić Pippi hehe
Trzeba wziąć jakaą myjke ciśnieniową,taką co sie samochody myje... wsadzić gdzie trzeba i włączyć na maxa hehe... to na pewno go wygoni...a jaka czystośc nastanie hehe, jak by gorącą wodą to zrobic hehe

Ostatnia edycja:
a ja dla odmiany pałętam się tu między wami taka samotna:) jak widać mój maluch łaskawy, że mam czas na bb.. inna sprawa ze i przy cycu czasem piszemy:-)

my po wizycie u pediatry i uspokoiłam sie.. mały w12 dni przybrał 300g co jest świetnym wynikiem podobno.. jest zdrowy, silny, tylko pępuszek się ślimaczy:-( i muszę maścią z antybiotykiem traktować.. ale generalnie sie uspokoiłam i głupia położna nie będzie mnie stresować

konwalianka, tak trzymaj:):) przyzwyczajaj malego do BB hehe
Super sobie przybrał i niech sie położna sama dokarmia!

A wiecie co, ja do małża wczoraj mówie: chyba dzis w nocy urodzę.....
A on na to: wczoraj też tak mówiłaś i cooo...
Wieć stwierdziłam, że jak tak będę mówiła codziennie, to w końcu trafię chyba co:):)

Konwalianko no widzisz, tak jak ci pisalysmy. Skad sie ta polozna w ogole urwala ? powiedzialas lekarzowi o niej? ze kazala ci dokarmiac buletka? i co powiedzial na to ciemiaczko?

DOdis oj dodis, jakbys uzyla karczera do wykurzenia czopa to podejrzewam ze nie tylko on by wyskoczyl po sekundzie :-D oproznilo by sie do reszty :-D

No to ja dołączę do Was kochane :) Nie rodzę i nic mi się nie chce, i dalej moim towarzyszem jest czopek.

Już mi się sprzątać i spacerować odechciewa, takie przyśpieszanie to ja mam gdzieś. Człowiek się na męczy, a i tak nic się nie dzieje.:-D

reklama
Do góry